Ünye’de Genç Girişimciler Dernekleşti


Ünye’de Genç Girişimciler Dernekleşti

Ünye’de gençlerin ticaret hayatına başlamasını teşvik etmek, haklarını anlatmak ve korumak, sahip çıkmak ve yapılan ticareti geliştirerek Ünye’ye sermaye ve istihdam kazandırmak adına Burak Köse başkanlığında Ünye Genç Girişimciler Derneği kuruldu.

Ünye’de 12 Şubat 2016 tarihinde kurulan Ünye Genç Girişimciler Derneği’nin Yönetim Kurulu ve üyeleri Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri’nde bir araya gelerek tanışma, kaynaşma ve koordinasyon toplantısı düzenledi.

Gençlere farkındalık yaratmak ve gelecekle ilgili plan yaptırmak için sosyal faaliyetler düzenlemeyi planladıkların belirten Köse; “Gençleri ticaretin içerisine nasıl sokabiliriz, iş imkanları sağlayarak istihdam oluşturabilir miyiz noktasında çalışmalar üretmemiz gerekiyor. Aynı zaman da bize güven duyarak ticarete atılan dernek üyelerimizde bünyemizde bizlerden yardım ve destek görecekler. Böylece kendilerini daha güvende hissedebilirler.  Eğer bu dernek bir girişimcilik derneği ise, hakkını vermeliyiz ve gençleri ticarete kazandırmalıyız” dedi.

Ünye Genç Girişimciler Derneği Burak Köse başkanlığında, Enver Arslan Başkan Yardımcısı, Ahmet Yılmaz Başkan Yardımcısı, M. Nurullah Fidan Başkan Yardımcısı, Özlem Aldemir Yiğit Genel Sekreter, Alperen Arpacıoğlu Genel Sekreter Yardımcısı, Ahmet Can Çevik Muhasip ile üyeler Abdülkadir Fidan, Remzi Taş, Mehmet Ocak, Selim Kır, Abdülkadir Yıldırım’dan oluşuyor.


Yayın Tarihi: 14/02/2016