TÜYAP "Samsun EV'leniyoruz 2018" Fuarı Kapılarını İkinci Kez Açıyor


TÜYAP  "Samsun EV'leniyoruz 2018" Fuarı Kapılarını İkinci Kez Açıyor

TÜYAP tarafından, Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Samsun Ticaret Borsası, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Ondokuz Mayıs Üniveristesi ve KOSGEB'in destekleri ve işbirliği ile hazırlanan Samsun 2. EV'leniyoruz Fuarı'nın tanıtım toplantısı, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, TÜYAP Anadolu Fuarları A.Ş. Genel Müdürü Cihat Alagöz, TÜYAP Samsun Bölge Müdürü Server Seçer, Samsun TSO Genel Sekreter Yardımcısı Necmi Alıç ve SESOB Genel Sekreteri Belgin Onur'un katılımıyla gerçekleştirildi.

Samsun EV’leniyoruz 2018, 2.Evlilik Hazırlıkları, Konut Projeleri, Mobilya, Aksesuar, Dekorasyon, Züccaciye, Gelinlik, Damatlık, Abiye Kıyafet, Çeyiz, Halı, Düğün Organizasyonu, Beyaz Eşya, Ev Elektroniği Fuarı, 8-11 Şubat 2018 tarihlerinde TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

BÖLGE EKONOMİSİNE CANSUYU OLACAK

Tanıtım toplantısında Samsun 2. EV'leniyoruz Fuarı'nın Bölge ekonomisine can suyu olacağını belirten Tüyap Anadolu Fuarları A.Ş. Genel Müdürü Cihat Alagöz;   “Bu yıl ikincisini düzenleyeceğimiz Fuarımıza geçtiğimiz yıl ilgi çok yüksekti, 32 bini aşkın kişi fuarı ziyaret etti. Bölge ekonomisine hareketlilik getirecek bu Fuarda, katılımcı firmalarımız önemli iş bağlantıları gerçekleştirecek, ürün ve hizmetlerini on binlerce ziyaretçiye tanıtma fırsatı bulacaktır. Evlilik hazırlıkları yapanlar ve evini yenilemek isteyenler için yorucu geçen süreci, onlarca konu başlığına ilişkin yüzlerce seçeneği tek çatı altında sunacağımız Samsun 2. EV’leniyoruz Fuarı ile kolaylaştırıyoruz” dedi.

MUHTEŞEM DEFİLELER VE SAHNE ŞOVLARI

TÜYAP Samsun 2. EV'leniyoruz Fuarı'nın 2018 evlilik modasına yakından mercek tutacağını belirten Alagöz, fuarın defileler ve organizasyonlarla adeta bir festivale dönüşeceğini dile getirdi. “Birbirinden güzel koleksiyonların  yer aldığı, yeni trend gelinliklerin görücüye çıkacağı fuarımızda ziyaretçilerimiz fuara özel kampanyalardan faydalanabilecek.  Fuarımızda, katılımcı firmalarımız birbirinden şık stantlarda evlilik hazırlıkları ile ilgili son yenilikleri sergileyecekler. Fuar süresince pek çok etkinlik düzenlenecek olup; Abiye Defilesi, Kına Gecesi Ritüeli, Orkestra, Dans ve Sahne Performansları, Gelinlik Defileleri, Gezici Orkestra, Saç ve Makyaj Şovları, Düğün Fotoğrafı Sunumu gibi aktivitelerle ziyaretçiler eğlenceli anlar yaşayacak” dedi.

Girişin ücretsiz olduğu 2. Ev'leniyoruz Fuarı,  8-10 Şubat tarihleri arasında 10.00- 20.00, 11 Şubat günü ise 10.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.


Yayın Tarihi: 06/02/2018