OTSO Başkanı Karlıbel İlk 500 ve İkinci 500’e Giren Firmaları Kutladı


OTSO Başkanı Karlıbel İlk 500 ve İkinci 500’e Giren Firmaları Kutladı

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Adil Levent Karlıbel, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından gerçekleştirilen "İSO Türkiye’nin İlk ve İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2022” araştırmasında sıralamada 8 Ordu firmasını kutlayarak, başarılarının devamını diledi.

Daha önce İSO tarafından açıklanan Türkiye'nin İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde, Doğuş Çay, Durak Fındık ve Ordu Çamsan AŞ. Firmaları yer almıştı.

İSO tarafından açıklanan Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesine de Ordu'dan 5 firma girdi. Listede Altaş Yağ Sanayi, Şenocak Gıda, Poyraz Poyraz Fındık, Gürsoy Tarımsal Ürünler ve Uslu Tarım Ürünleri ve İnşaat Malzemeleri San. ve Tic. Ltd. Şti. yer aldı.

İlimizin ekonomik büyümesini destekleyen firmaların elde ettiği bu başarının şehir için büyük önem taşıdığını ifade eden Başkan Karlıbel şunları kaydetti; “Daha önce İSO tarafından açıklanan ilk 500 firma arasına ilimizden 3 firmamız yer almıştı, 5 firmamız ise İSO Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde yer alarak gurur kaynağımız oldu. Bu başarıların sürdürülebilir olması için şehri yönetenler olarak bizler de her türlü desteği sağlamaya devam edeceğiz. Firmalarımızın bu başarısı Ordu ekonomisi için büyük önem taşımaktadır. Bir sonraki yıllarda bu firmalarımızın artarak devam etmesini temenni ediyorum. İlk 500 ve ikinci 500’e giren firmalarımızı kutluyor, üretim yapan, istihdam sağlayan ve ihracatta öncü olan tüm firmalarımızı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.


Yayın Tarihi: 01/11/2023 - 12:29