TÜYAP Samsun 3. Mobilya Dekorasyon Fuarı 38.982 Kişi Tarafından Ziyaret Edildi


TÜYAP Samsun 3. Mobilya Dekorasyon Fuarı 38.982 Kişi Tarafından Ziyaret Edildi

Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından, Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Samsun Ticaret Borsası, Samsun Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Samsun Marangozlar ve Döşemeciler Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, Samsun Mobilyacı İş Adamları Derneği ve KOSGEB’in destekleri ve işbirlikleri ile hazırlanan SAMSUN MOBİLYA DEKORASYON 3. Mobilya, İç Mimari, Halı, Aydınlatma, Dekorasyon ve Aksesuarları Fuarı, 6 - 11 Mart 2018 tarihlerinde TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Tamamı Özel Dekorlu Fuar Stantları Göz Kamaştırdı

Fuara katılan üretici firmaların, ürün ve tasarımlarını sergilemek için özenle hazırladıkları stantların kalitesi, bir önceki fuarında üzerine çıkarak, sergilenen ürünlerin kalitesini daha çarpıcı bir biçimde sergiledi.

Özel Tasarım Ürünler Sergilendi

“Samsun ve Karadeniz” markasının ön plana çıkarıldığı Samsun 3. Mobilya Dekorasyon Fuarı’nda, Samsun’un mobilya üretim merkezlerinden birisi haline gelerek, Türkiye genelinde ilk üç sırada yer alması adına önemli bir adım daha atıldı. Fuara katılan firmalar, üretim, tasarım konusunda ne kadar yüksek kalitede ürünler ürettiklerini tüm ziyaretçilere bir kez daha gösterdi. Yüksek kalitedeki ürünler ile Samsun Mobilyası yakın zamanda yurt içi ve yurt dışı ticarette Türkiye’nin en önemli Mobilya üreticisi ve ihracatçısı olacağını bir kez daha kanıtladı.

Mobilya ve Dekorasyon 'Tasarım Yarışması' Ödülleri Sahiplerini Buldu

TÜYAP Samsun 3. Mobilya Dekorasyon Fuarı kapsamında Samsun Mobilyacı İş Adamları Derneği (MOBİD) ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi işbirliğinde gerçekleştirilen  Mobilya ve Dekorasyon Ürünleri ''Tasarım Yarışması'' düzenlendi. Ondokuz Mayıs  Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğretim Görevlisi İsmail İŞERİ, Mimarlık Fakültesi Öğretim Görevlileri Saya KAYNAMA ve Özlem BERK, Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlisi Sema ARIMAN' ın yanı sıra Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölüm Başkanı Hakan SAĞLAM' ın jüri üyeliğini yaptığı yarışmada  “Yemek Odası, Yatak Odası, Koltuk Takımı, Genç Odası, Masa Sandalye, Ofis Oturma Grupları, Ofis Mobilyaları, Baza Başlık, Stant, TV Ünitesi, Sehpa ve Aydınlatma” kategorilerinde en iyi tasarımlar belirlendi. 7 Mart Çarşamba günü gerçekleştirilen ödül töreni, Samsun Valisi Sayın Osman Kaymak, Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Abdulkadir FİŞEKÇİ, Samsun Marangozlar ve Döşemeciler Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Sayın Cengiz GÜRTAN ve Samsun Mobilyacı İşadamları Derneği (MOBİD) Başkanı Sayın Erkan MALKOÇ 'un katılımları ile en iyi tasarımların üreticisi olan 12 firmaya Samsun Valisi Osman Kaymak tarafından plaketleri verildi.

Yurtiçi ve Yurtdışından Profesyonel Ziyaretçiler Ağırlandı

Profesyonel ziyaretçilerin ağırlandığı fuarda; yurt içinden gelen ziyaretçilerin bayilik ve ürün tedariği konularında ikili iş görüşmeleri ve ticari bağlantılar yapmalarının yanı sıra, Azerbaycan ve Gürcistan’ dan gelen iş adamı heyetleri, yurt dışında yer alan üretim tesisleri, perakende mağazaları ve mağaza zincirlerinde Samsun ve Karadeniz Mobilyasını satmak, Samsun’dan ve Karadeniz’den ürün tedariği (ithalat) yapmak için önemli iş görüşmeleri ve ön protokoller gerçekleştirdiler.


Yayın Tarihi: 11/03/2018