Karadeniz Bölgesinin En Büyük OSB’sinde Sona Doğru


Karadeniz Bölgesinin En Büyük OSB’sinde Sona Doğru

Ak Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, Havza Organize Sanayi Bölgesinin Karma OSB’ye dönüşümü ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ak Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, Havza Tarımsal Ürün İşleme ve Tarım Makinaları İhtisas Organize Sanayi Bölgesinin, Havza Karma Organize Sanayi Bölgesi’ne dönüştürülmesi ile ilgili resmi sürecin başladığını belirtti. Milletvekili Kurt, “Havza Tarımsal Ürün İşleme ve Tarım Makinaları İhtisas Organize Sanayi Bölgesinin; Havza Karma OSB’ye dönüştürülmesi için resmi süreç artık başladı. Havza’mıza ve bölgemize hayırlı uğurlu olsun. Arsa tahsislerinin de yılsonuna kadar yapılmasını öngörüyoruz. Milletvekilleri olarak bizler üstümüze düşeni yapmaya her zaman hazırız ve sürecin en başından beri takipçisiyiz.” Dedi.

Havza Karma OSB’nin bölgenin işsizlik sorununa büyük oranda çözüm getireceğini belirten Milletvekili Hasan Basri Kurt, “Faaliyete geçtiğinde Karadeniz Bölgesinin en büyük Organize Sanayi Bölgesi olacak olan Havza Karma Organize Sanayi Bölgesi, birçok hemşerimize de iş kapısı olacak. Havza coğrafi imkân bakımından da gerek demiryolu üzerinde olması gerek Samsun Limanına 40 dk. mesafede olması sebebiyle yatırıma çok elverişli bir noktada. En kısa zamanda yatırımcıların Havza’ya gelmesini bekliyoruz. Havza bundan böyle göç veren bir ilçe olmaktan çıkacak ve büyümeye başlayacaktır” dedi.


Yayın Tarihi: 05/10/2016