Türk Yıldızları ve Solo Türk Gösteri Ekibi 19 Mayıs’ta Gösteri Yapacak


Türk Yıldızları ve Solo Türk Gösteri Ekibi 19 Mayıs’ta Gösteri Yapacak

Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı 98.Yıl etkinlikleri kapsamında, 19.05.2017 Cuma günü saat 16.00'da Samsun semalarında gösteri yapacak olan Türk Hava Kuvvetleri Akrobasi Timi ‘Türk Yıldızları ve Solo Türk Gösteri Ekibi' Samsun Valisi İbrahim Şahin'i ziyaret etti.

Vali Şahin ziyarette yaptığı konuşmasında, “ Öncelikle şehrimize hoş geldiniz. Bizim şehrimizin son dönemlerde önemsediği üç tane tarih var. Birincisi Cumhuriyet tarihinde yapılan en büyük spor organizasyonu İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları Samsun’da yapılacak. Bu ve bir çok etkinliğin şehrimizde yapılması için en büyük şansımız Gençlik ve Spor Bakanımızın Samsunlu olması, Hükümetin ciddi şekilde desteklemesi ve Cumhurbaşkanımızın spora olan ilgisidir. Bu da bizi rahatlatıyor. İkinci önemli tarih 19 Mayıs’ın yüzüncü yılı 2019’da bu şehir bu tarihi görkemli bir şekilde kutlayacak. Üçüncü önemli tarihimiz de Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılı'dır.

Hükümetimiz bize hedef koydu. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılı'nda dünyanın ilk on büyük ekonomisi arasına gireceğiz. 19 Mayıs Samsun’da diğer illere göre daha görkemli kutlanıyor. Bu nedenle biz bu etkinliklerimizi bir güne sıkıştırmak yerine 1 haftaya, hatta bir aya yayıyoruz. Bir taraftan plaj voleybolları, bir taraftan sokak basketbolları, diğer taraftan atıcılık, konserler ve gösteriler gibi faaliyetler gerçekleştiriyoruz. 19 Mayıs'ta zirve yapacak olan etkinliklere ise Türk Yıldızları imza atacak inşallah. 19 Mayıs coşkumuza sizin de katkı sağlıyor olmanızdan dolayı ben sizlere ayrı,ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.


Yayın Tarihi: 17/05/2017