Tüm Sağlık Çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını Kutluyorum


Tüm Sağlık Çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını Kutluyorum

İYİ Parti Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Eyüp Elmas, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutladı.

İlçede bulunan, Aile sağlığı Merkezleri, Diş Poliklinikleri, Eczaneler ve Özel Bakım Merkezlerini ziyaret ederek sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutlayan Elmas; ‘’ Toplum sağlığının korunması ve iyileştirilmesi adına büyük bir özveri ile çalışan kıymetli sağlıkçılarımıza minnettarız’’ dedi.

Tekkeköy’de herkesin sağlıklı ve kaliteli bir yaşam sürdürebilmesi için İlçede bulunan sağlık kuruluşları ve sağlık çalışanları ile her zaman işbirliği içerisinde olacaklarını belirten Eyüp Elmas şunları söyledi;

‘’Sosyal Devlet olmanın gereği,  sağlık hizmetlerinin en üst seviyeye çıkarılması ve herkesin sağlıklı bir çevrede yaşamasını gerektirir. Biz de Tekkeköy'de kömür tozu ve çevre kirliliği ile mücadele ederek Tekkeköy'de sağlık çalışanlarının bir nebze de olsa iş yükünün azalacağız.

Sağlık çalışanlarının özverisi ve gayreti, insanlığın en değerli hazinelerindendir. Hayatlarını hayat kurtarmaya adamış, mesai mefhumu gözetmeksizin büyük bir fedakarlıkla çalışan tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum.’’


Yayın Tarihi: 14/03/2024 - 19:34