Büyük Anadolu Doğum Okulu'ndan Çocuklara Eğitim


Büyük Anadolu Doğum Okulu'ndan Çocuklara Eğitim

Samsun Büyük Anadolu Doğum Okulu Beslenme ve Diyet Uzmanı Sevinç Sevinçer, Lovelet AVM Çocuk Meslek Atölyeleri etkinliğinde eğitim verdi. 

Anne adaylarının ve bebeklerinin, 9 ay 10 günlük hamilelik süresi boyunca ve doğum sonrası dönemde hem bedenen hem fiziken hem de ruhen tam bir sağlık halinde olmalarını ve yaşam kalitelerini yükseltmeyi amaçlamak adına kurulan Samsun Büyük Anadolu Doğum Okulu yürüttüğü sosyal sorumluluk faliyetleriyle de eğitimlerine devam ediyor.

Bu kapsamda Samsun Büyük Anadolu Doğum Okulu Beslenme ve Diyet Uzmanı Sevinç Sevinçer, Lovelet AVM Çocuk Meslek Atölyeleri etkinliğinde çocuklara bilgiler verdi.

ÇOCUKLAR İÇİN EĞLENCELİ EĞİTİM

Lovelet AVM tarafından kurulan meslek atölyelerinde her hafta sonu farklı bir meslek tanıtılıyor. Çocuklar eğlenirken öğrenme fırsatı yakalıyor. Her hafta belirlenen farklı temalarla çocuklar; doktorculuktan itfaiyeciliğe, aşçılıktan, bilim adamına, çiçekçilikten, polise ve ilkyardıma kadar hayallerini süsleyen bütün meslekleri alanında uzman kişilerden tarafından tanıyor. 

Bu haftanın konusu doktorculuk olan  Çocuk Meslek Atölyeleri etkinliğinde Büyük Anadolu Doğum Okulu Beslenme ve Diyet Uzmanı Sevinç Sevinçer çocuklar ile biraraya geldi. 

Diyetisyen Sevinç Sevinçer, düzenlenen etkinlikte “Diyetisyen Kimdir?” ve “Sağlıklı Beslenme Nasıl Olmalıdır.” konuları hakkında önemli bilgiler verdi. Keyifli ve eğlenceli geçen eğitim sonunda Diyetisyen Sevinçer çocukların sorduğu sorulara yanıt verilirken katılım sağlayan çocuklara sertifika verildi.


Yayın Tarihi: 14/03/2017