B. Anadolu Hastaneleri’nden Samsun İnternet Gazetecileri Cemiyeti’ne Ziyaret


B. Anadolu Hastaneleri’nden Samsun İnternet Gazetecileri Cemiyeti’ne Ziyaret

Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdür Yardımcısı Fatih Esen, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Samsun İnternet Gazetecileri Cemiyeti’ni ziyaret etti. Ziyarette cemiyet ve hastane arasında sağlık sözleşmesi imzalandı

Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdür Yardımcısı Fatih Esen, Samsun İnternet Gazetecileri Cemiyeti Başkanı Sedat Öksüzoğlu’nu ziyaret ederek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Gazetecilere çok önem verdiklerini kaydeden Esen, Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri olarak, bu önemli günde Samsun İnternet Gazetecileri Cemiyeti ile sağlık sözleşmesi imzalamaktan mutluluk duyacaklarını belirtti. 

ÜYELERE VE YAKINLARINA İNDİRİM

Ziyarette, Samsun İnternet Gazetecileri Cemiyeti Başkanı Sedat Öksüzoğlu ve Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdürü Yardımcısı Fatih Esen tarafından sağlık sözleşmesi imzalandı. İmzalanan sözleşme kapsamında, cemiyet üyeleri ve birinci derecede yakınları Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri’nden indirimli faydalanabilecek.

GAZETECİLERİ ÖNEMSİYORUZ

Kurum olarak gazetecilere çok saygı duyduklarını belirten Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdürü Yardımcısı Fatih Esen, “Gazeteciler, topluma ayna tutarak kutsal bire görev icra ediyor. Kurum olarak, gazetecilere çok saygı duyuyoruz. Büyük Anadolu Hastaneleri her zaman sorumluluklarının bilincinde hareket ediyor. Hastanemizin imkanlarından faydalanmak amacıyla eğitim kurumları, sivil toplum kuruluşları, kamu, kurum ve kuruluşlarıyla sağlık anlaşması imzalıyoruz. Bugün de 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü. Bu önemli günde Samsun İnternet Gazetecileri Cemiyeti ile sağlık sözleşmesi imzaladık. Tüm Gazetecilerin gününü kutluyoruz. Ve herkese sağlık, mutluluk ve esenlik diliyoruz” dedi.

TEŞEKKÜRLER

Esen’e teşekkür eden Samsun İnternet Gazetecileri Cemiyeti Başkanı Sedat Öksüzoğlu, “Yapılan anlaşma ile dernek üyelerimiz ve birinci derece yakınları Büyük Anadolu Hastaneleri’nin sağlık hizmetlerinden indirimli bir şekilde faydalanabilecek. Bu imkanı bize sağlayan Büyük Anadolu Hastaneleri yetkililerine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.


Yayın Tarihi: 09/01/2019