TRT Bil Bakalım’da “Etkinlikler” Moduna Yeni Kategoriler Ekleniyor


TRT Bil Bakalım’da “Etkinlikler” Moduna Yeni Kategoriler Ekleniyor

TRT’nin yeni nesil bilgi yarışması Bil Bakalım’da yenilikler hız kesmiyor. Toplamda 2,5 milyon indirmeyi aşan uygulamada “Etkinlikler” oyun modunda yeni kategoriler hız kesmeden kullanıcı ile buluşmaya devam ediyor.

TRT Bil Bakalım’da yenilikler yarışma heyecanını en üst seviyede tutmaya devam ediyor. Kendini her geçen gün geliştiren platformda “Etkinlikler” oyun modu yeni kategoriler ile yarışmacıların heyecanını üst seviyelere taşımaya devam ediyor.

Etkinlikler modunda yeni kategoriler hafta boyunca açık kalacak. Bu hafta boyunca Hastalık-Organ, Zehirli Bitkiler, Meşhur Mısralar, Dizi Karakterleri, İlginç Hayvanlar, Roman Karakterleri, Namaz Sureleri ve Unutulmaz Yabancı Replikler kategorileri kullanıcılara keyifli bir yarışma deneyimi sunmaya devam edecek.

Kullanıcılar “Etkinlikler” modunda 50’şer sorudan oluşan kategorilerde yarışıyor. Her hafta, TRT Bil Bakalım oyuncuları, geniş bir yelpazede ortalama altı yeni kategoride yarışma şansı buluyor. Her kategori niteliğine bağlı olarak bir ile yedi gün arasında aktif oluyor.

Süre kısıtlaması yok

“Etkinlik” modunun bir diğer ayırt edici özelliği ise süre kısıtlamasının olmaması. Bu konseptte kullanıcı herhangi bir soru karşısında dilediği kadar düşünebiliyor, isterse araştırma yapabiliyor. Ancak elbette hızlı olmak önemli. Doğru cevap sayısı ve etkinliği tamamlama süresi kullanıcının liderlik tablosundaki yerini belirliyor.

Aynı anda hem bilgilendirmeyi hem de eğlendirmeyi amaçlayan “TRT Bil Bakalım” uygulaması, kullanıcıların araştırma yapmalarını ve bilgi kartları ile ilginç bilgilere erişmelerini teşvik ediyor. Akıllı telefonlar ve tabletlere indirilebilen “TRT Bil Bakalım”, bilgisini sınamak ve sevdikleriyle keyifli vakit geçirmek isteyen kullanıcıları bekliyor.

Kaynak: trthaber.com 


Yayın Tarihi: 26/02/2022 - 15:45