Bayramı Öncesi Üç Aileye Yeni Evleri Teslim Edildi


Bayramı Öncesi Üç Aileye Yeni Evleri Teslim Edildi

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Kurban Bayramı öncesi üç aileye evlerini teslim ederek, çifte bayram sevinci yaşattı.

Sosyal belediyecilikte örnek teşkil eden Tekkeköy Belediyesi olumsuz fiziki şartlarda hayatlarını idame ettiren üç aile yeni evlerini yaptırdı.

 ‘Rabbim bizlere bayram öncesi üç ailemize çifte bayram yaşatmayı nasip etti’

Sosyal belediyeciliği her anlamda gerçekleştirmeyi başardıklarını ifade eden Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Böyle ulvi görevler herkese nasip olmaz. Allah bunu bize nasip etmiş. Herkesin bir hayali vardır. Yaşadığı yerdeki insanlara dokunmak gibi. 500 km beton veya asfalt yol yapsak bu kadar keyif alamayız. Bu işlere giderken hep şöyle dedim. Kimi insanların hayalleri vardır. Kimisi bir gayrimenkulün sahibi, kimisi bir özel aracın sahibi, kimisi yazlık, kimisi kışlık bir evin, kimisi yatın katın sahibi olmakla çok mutlu olurlar. Mübalağa olmasın onların ondan aldığı keyfi ben bu işlerden alan bir bireyim. Rabbim bizlere fiziki yapısı nedeniyle yaşam şartları olumsuz olan yerlerde yaşamak zorunda kalan insanların hayatlarına çocuklarına dokunmayı nasip etsin. Bugün bayram öncesi söz verdiğimiz altı ailemizin üçünün evini Allah’ın izniyle tüm eşyalarıyla teslim ederek kurban bayramını yeni evlerinde geçirip iki bayramı birlikte kutlamalarını sağlayacağız. Bunların eski hallerini görsek o zaman işte insanlıkla alakalı bir imtihanda olduğumuzu anlıyoruz. Diğer üç evimizin teslimi bayramdan sonraya kaldı. Orda biraz da bizim bölgemizin yapısı itibarıyla kardeşler arasında yeri gelince arsa paylaşımı noktasında sıkıntılar çıkabiliyor. Yeri verdi vermedi gibi teknik olarak uzadığı için inşallah bayramdan sonra onbeş gün içerisinde diğer üç evimizi de teslim edeceğiz. Bu manada Yazılar Mahallemizde üç ailemize yeni evlerini teslim ettik. Rabbim sağlık sıhhat içinde oturmayı nasip etsin” ifadelerini kullandı.


Yayın Tarihi: 28/07/2020