Atakum’da Gönül Belediyeciliği


Atakum’da Gönül Belediyeciliği

“Vatandaşlarımızın memnuniyeti bize güç verdi”

Atakum’da hayata geçirdikleri projelerde Atakumluların talep ve önerilerini dikkate alarak hareket ettiklerini kaydeden Başkan Taşçı, “Hemşerilerimizi belediye yönetimine dahil ettik. Atakum’u, Atakumlularla birlikte yönetiyoruz” dedi.

Atakum Belediyesi olarak ilçeyle buluşturdukları projelerde Atakumlu vatandaşların fikir, talep ve önerilerini birinci planda tuttuklarını ifade eden Başkan Taşçı, Atakumluların yönetimde söz sahibi olduğunu ifade etti. Başkan Taşçı, “Hayalimizdeki şehir Atakum için’ sloganıyla başlattığımız hizmet atağını, vatandaşlarımızın memnuiyetinden aldığımız güçle sürdürerek ilçemizin gelişimine yön verdik” ifadelerini kullandı.

İlçenin önemli eksiklerini tamamlarken, projeleri ilçe halkının talep ve önerilerine göre şekillendirdiklerini söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Atakum, 200 bini aşkın nüfusuyla, birçok il merkezinde büyük bir ilçe. Göreve geldiğimiz günden itibaren tespit ettiğimiz eksikleri gidermek için önemli çalışmalara imza attık. Atakumlu vatandaşlarımızla el birliği yaparak, önemli eksiklerini giderdiğimiz ilçemizde, çevre il ve ilçelere de örnek olan bir birlik ve beraberlik sergiledik. Karadeniz’in en kapsamlı ve en büyük yatırımlarını, Atakumluların fikirleriyle şekillendirdiğimiz projelerle hayata geçirdik” şeklinde konuştu.

Atakum’da 4,5 yılda hayata geçirdikleri onlarca proje ile ilçe tarihinin rekorlarına imza attıklarını belirten Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Biz göreve geldiğimizde hastanesi, noteri, turizm alanları olmayan, merkeze uzak mahallelerinden kopuk bir Atakum vardı. 56 mahallemizin tamamında sürdürdüğümüz çalışmalarla vatandaşlarımızın memnuniyetini ön planda tutarak, gönül belediyeciliğin en güzel örneklerini sergiledik. ‘Hayalimizdeki şehir Atakum için’ sloganıyla başlattığımız hizmet atağını, vatandaşlarımızın memnuiyetinden aldığımız güçle sürdürerek ilçemizin gelişimine yön verdik. Atakum’da belediye-vatandaş işbirliğiyle gerçekleştirdiğimiz tüm çalışmalarda elde ettiğimiz başarı, bizlere güç vermeye devam ediyor. Bu anlamda durmak yok, Atakum için çalışmaya ve üretmeye devam diyoruz” diye konuştu.


Yayın Tarihi: 28/11/2018