Samsun Piazza’ya 3 Yeni Marka


Samsun Piazza’ya 3 Yeni Marka

Karadeniz’in en büyük alışveriş ve yaşam merkezi Samsun Piazza, 3 güçlü markayı daha bünyesine dâhil etti.

Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin ulusal ve uluslararası seçkin marka karmasına D’S Damat, Dagi ve Özdilek markaları da dâhil oldu.

Göz alıcı mimarisiyle kurulduğu bölgeye farklı bir konum kazandıran dev alışveriş merkezi, yeni markalarıyla ziyaretçilerine bol alternatif  imkânı sunmayı sürdürüyor.

Bünyesinde barındırdığı farklı alt koleksiyonlarla, klasikten moderne, kendi stilini yaratmak isteyen tüm erkeklerin gardıroplarına giren D’S Damat, AVM’nin ikinci katında yerini aldı.

Banyo ve ev testili ürünlerinde pazar liderlerinden olan Özdilek’in zemin katta hizmet vermeye başladığı Piazza, Dagi’yi de seçkin marka karmasına dahil etti. Müşterilerine kadın ve erkek iç çamaşırı, pijama, eşofman, çorap ve mayoda bol alternatif sunan Dagi, Piazza'nın 2’nci katındaki  mağazasında ilk günden yoğun ilgiyle karşılandı.

Güçlü marka karmasını yeni markalarıyla daha da güçlendiren Samsun Piazza’da, sürprizler bunlarla da kalmadı. Özgün tasarımlarıyla erkek giyimin öncü markaları arasında yer alan Damat Tween de yeni konsepti ile müşterilerinin karşısına çıktı.


Yayın Tarihi: 17/03/2019