Terme’de Ramazan Dolu Dolu Geçti


Terme’de Ramazan Dolu Dolu Geçti

Terme Belediyesi tarafından hazırlanan birbirinden farklı etkinliklerle ramazan ayı bolluk, bereket, neşe, huzur ve paylaşımlarla dolu dolu geçti. Başkan Ali Kılıç, “Bizim en büyük zenginliğimiz birlik ve beraberliğimiz” dedi.

Ramazan’ın manevi iklimi, Terme ilçesinde her yönüyle hissedildi. İlçede; Terme Belediyesi tarafından Ramazan ayının en güzel şekilde yaşanması için, Kültür ve Sanat sokağı’nda kurulan Ramazan çarşısı her akşam iftarın hemen ardından bir birinden farklı etkinlikler ve programlarıyla Termeliler ile buluşarak “ramazan” ruhunu, maneviyatını ve güzelliklerini sergiledi.

“ETKİNLİKLER İLGİ TOPLADI”

Çeşitli etkinlikler, kuran tilaveti, ilahiler, tasavvuf dinletileri, animasyon gösterileri, orta oyunu, sahne gösterileri, çocuk oyunları, yarışmalar ve alışveriş stantlarıyla Terme Belediyesi Kültür ve Sanat Sokağı büyük ilgi topladı. Özellikle çocukların yoğun ilgi gösterdiği sokakta aileler de çocuklarıyla birlikte ilgi çekici sevilen etkinlikler eşliğinde eğlenceli akşamları doyasıya yaşadı.

GÖNÜLLERE KONUK OLDUK

Ramazan ayının aile içinden başlayıp, komşulara, sokağa, mahalleye hatta bütün şehre yayılan bir huzur iklimi olduğunu vurgulayan Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Bolluk, bereket, birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde geçen bir Ramazan’ı daha geride bırakıyoruz. Ramazan ayı boyunca iftardan önce ve iftardan sonra farklı mahallelerimizde hemşehrilerimiz ile bir araya geldik.  Terme’li komşularımızın evlerine, gönüllerine iftar sofralarına konuk olduk. Hep birlikte, hep beraber ramazan güzelliğini paylaşmanın mutluluğunu yaşadık “ diye konuştu.

BAŞKAN KILIÇ’TAN TEŞEKÜR

Terme Belediyesi Kültür ve Sanat Sokağı etkinliklerine vatandaşların ilgisinin yoğun olmasından memnun olduklarını ifade eden Kılıç, ‘‘Etkinliklerimize katılan tüm vatandaşlarımıza belediyemiz adına, birlik ve beraberliğe katkıda bulundukları için teşekkür ederim." dedi.


Yayın Tarihi: 29/05/2019