Terme’de Ali Kılıç Dönemi Resmen Başladı


Terme’de Ali Kılıç Dönemi Resmen Başladı

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde AK Parti’den Terme Belediye Başkanı olarak seçilen Ali Kılıç düzenlenen devir teslim töreni ile göreve başladı. Başkan Kılıç, “o partili bu partili, oy veren vermeyen, sizden bizden demeden tüm Terme’yi kucaklayacağız. Terme bizim, Terme hepimizin, birlikte yöneteceğiz” dedi.

Mahalli İdareler Seçimini kazanarak Terme Belediye Başkanı seçilen Ali Kılıç, coşkulu bir törenle göreve başladı. Mazbatasını alarak Şenol Kul’dan görevi devralan Başkan Kılıç, Terme’de hizmette artık yeni bir dönemin başladığını ve hizmetlerin ara vermeden devam edeceğini aktardı.

TERME İÇİN ÇALIŞACAĞIZ
Terme’de demokratik bir seçim süreci yaşandığını ve halk iradesinin sandığa yansıdığı dile getiren başkan Kılıç, “ Şenol Kul Başkanıma yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederim. İnşallah Şenol Başkanımdan aldığımız bayrağı ekibimizle tüm Terme’li hemşerelerimizle beraber daha üst noktalar dikmenin çabası, gayreti içinde olacağız. Artık birlik vakti, beraberlik vakti, biz 73 bin kardeşimizin hepsini kucaklamaya talibiz. Kimseyi ötekileştirmeden, bize oy versin vermesin siyasi fikri ne olursa olsun bizim için tek ortak sevda var o da Terme. Terme için çalışacağız. “ dedi.

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ 
Süratle çalışmalara başlayacaklarını ifade eden Başkan Kılıç, “Ekibimizle beraber bunun sözünü veriyoruz. Rabbim bu yolda bizi mahcup etmesin. Şenol Başkanımızın yarım bırakmış olduğu, eksik bırakmış olduğu işleri tamamlayacağımızın sözünü veriyor, kendisine yapmış olduğu işlerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum. İnşallah Rabbim hiçbirimizi mahcup etmesin. Duamız Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi gönül belediyeciliği anlamında muvaffak olmak ve mahcup olmamaktır” diye konuştu.

TERME’Yİ BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ
Yenilikçi belediyecilik anlayışı içerisinde hizmet üreteceklerini ifade eden Başkan Ali Kılıç sözlerini şöyle tamamladı. “Şeffaf belediyecilik ile hesap verebilir ve denetlenebilir olacağız. Her kuruşun hesabını vereceğiz. Katılımcı bir demokrasi anlayış göstereceğiz. STK’lara, sendikalara ve vatandaşın ne dediğine kulak vereceğiz. Birlikte yöneteceğiz. Tasarruf önceliğimiz olacak. Kaynakları akıllı kullanacağız. Tüyü bitmemiş yetimin hakkı bize emanet. Yüce yaradan şunu söylüyor; Her şeyle gel affı mümkün, ama karşıma yetim hakkı yiyerek gelme. Bu bizim öncelikli şiarımız olacak”


Yayın Tarihi: 08/04/2019