Temsilcilerimiz UEFA Avrupa Ligi'nde Tur Peşinde


Temsilcilerimiz UEFA Avrupa Ligi'nde Tur Peşinde

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimiz Galatasaray, Beşiktaş ve Alanyaspor, 3. Ön Eleme Turu'nda bu akşam rakipleri ile tur için karşılaşacak.

Galatasaray-Hajduk Split

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, 3. Ön Eleme Turu'nda bu akşam Hırvatistan temsilcisi Hajduk Split ile karşılaşacak.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde saat 21.00'de başlayacak karşılaşmayı İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Craig Pawson yönetecek. Pawson'un yardımcılıklarını Lee Betts ve Ian Hussin'in yapacağı karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Robert Jones olacak.

Beşiktaş-Rio Ave

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş, 3. Ön Eleme Turu'nda bu akşam Portekiz temsilcisi Rio Ave ile karşılaşacak.

Beşiktaş Park'ta saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Daniel Siebert yönetecek. Siebert'in yardımcılıklarını Jan Seidel ve Rafael Foltyn'nin yapacağı karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Florian Badstübner olacak.

Alanyaspor- Rosenborg

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Alanyaspor, 3. Ön Eleme Turu'nda bu akşam Norveç temsilciisi Rosenborg'a konuk olacak.

Lerkendal Stadyumu'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Estonya Futbol Federasyonu'ndan Kristo Tohver yönetecek. Tohver'in yardımcılıklarını Silven Koiv ve Sten Klaassen yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Joonas Jaanovits olacak.

Kaynak: tff.org


Yayın Tarihi: 23/09/2020