Samsunspor Yoluna Kayıpsız Devam Ediyor


Samsunspor Yoluna Kayıpsız Devam Ediyor

Yılport Samsunspor, ligin 25’inci haftasında deplasmanda karşılaştığı GMG Kırklarelispor’u 1 – 0’lık skorla mağlup ederek puanını 64’e yükseltti.

STAT: Kırklareli Atatürk

HAKEMLER: Hasan Avcı, Ahmet Şimşek, Emir Eray Eyisoy

GMG KIRKLARELİSPOR: Umut, İbrahim, Yusuf, Davut, Emre Keleşoğlu, Caner, Mert Sinan, Emre Balkı (Dk 81 Görkem Bitin), Malik, Enis (Dk. 76 Serkan Sözmen), Bahadır (Dk. 65 Emre Can Atila)

YILPORT SAMSUNSPOR: Nurullah, Caner, Veli, Yalçın, Gökhan Meral, Ercan, Ferhat, Burak Çalık (Dk. 72 Ahmethan Köse), Guido, Gökhan Alsan (Dk. 59 İbrahim Halil Çolak), Bahattin (Dk. 84 Erkam Reşmen)

GOL: Dk. 34 Gökhan Alsan (Yılport Samsunspor)
 

Ertuğrul Sağlam: “Yolumuza kayıpsız devam ediyoruz”

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, deplasmanda 1-0 kazanılan GMG Kırklarelispor maçını değerlendirdi.

Galip geldikleri için mutlu olduğunu belirten Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, “Konumumuz itibariyle bugün puan tahammülüne kaybımız olmadığı bir maç oynadık. En azından bir deplasman karşılaşmasını kayıpsız geçtik. Rakibimizle aramızdaki 7 puan farkı korumamız gerekiyordu. Karşımızda da özellikle kendi sahasında çok iyi oynayan ve çok baskılı oynayan bir takım vardı. Özellikle Süper Lig takımlarıyla oynadığı kupa karşılaşmalarında kendi sahasında iyi oynayan bir takımla oynadık. Bizim için zor bir maç oldu ama kayıpsız geçmesini bildik” dedi.

8 günde 3 zorlu maç oynadıklarını belirten Ertuğrul Sağlam, “Bugün taraftarlarımızda iyiydi. Onlara da teşekkür ediyoruz. Yolumuza kayıpsız geçmenin huzurunu yaşıyoruz. 8 günde 3 zorlu maç oynadık ve bunların 2 tanesi de zorlu deplasmanlardı. Deplasmanlarda da kazanmayı alışkanlık haline getirdik. İlki İnegölspor olmak üzere kalan 9 karşılaşmamızı da iyi geçip, biran önce şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz. Bugün üst düzey bir mücadele ortaya koyan oyuncularımıza da teşekkür ediyorum. GMG Kırklarelispor, kupa maçında Ankaragücü, Gaziantep FK ve Başakşehir gibi Süper Lig takımlarını eledi. Alınan bu galibiyeti küçümsememek gerekiyor. Yolumuza kayıpsız devam ediyoruz” diye konuştu.


Yayın Tarihi: 23/02/2020