Tekkeköy’ü Türkiye Konuşacak, Dünya Konuşacak


Tekkeköy’ü Türkiye Konuşacak, Dünya Konuşacak

İYİ Parti Tekkeköy Belediye Başkan adayı Eyüp Elmas, şeffaf belediyecilik sözü verdi.

Eyüp Elmas: ‘’Halkımız bilsin ki, şeffaf bir belediyecilik yürüteceğiz’’ dedi.

Elmas; 31 Mart’ta sandığa gidecek Tekkeköylü vatandaşlara seslenerek şunları söyledi;

‘’Senin ilçen mağduriyetten kırıldığı bir dönemde, oyunu kullanırken belediyeciliği bilmeyenleri düşünme. Sizler için muhteşem bir Tekkeköy çalıştık, 1000’den fazla proje çalıştık, Tekkeköy’ü Türkiye konuşacak, Dünya konuşacak.

Bu şehri yönetenler belediyeciliği bilmiyorlar, ben belediyeciliğin doktorasını yapıyorum. 25 yıldır projeler üretiyorum, 25 yıl emek verdim, size muhteşem bir Tekkeköy vaat ediyorum.

Şeffaf belediyecilik anlayışı ile verdiğimiz sözleri tutacağız

Tüm kararlarımızı sizinle istişare ederek alacağız, tüm çalışmalarımızı, ihalelerimizi ve meclis toplantılarımızı Belediyemizin sosyal medya hesaplarımızdan canlı olarak izleyebileceksiniz. Tekkeköy ile ilgili, mahallesiyle, sokağıyla ilgili bir fikri olan bana istediği zaman ulaşabilecek. Her konuda herkesi dinleyeceğim.

Yatırım belediyeciliği ve hizmet belediyeciliğini şeffaflık anlayışıyla Tekkeköy’e sunacağız. Tek amacımız ilçemizi güçlü kılmak, vatandaşımızın yüzünü güldürmek, mutlu bir yaşamı tesis etmek olacak. Bunu yaparken de, bir belediye başkanın asli görevi olarak her zaman şeffaf ve denetlenebilir olacağız. Allah nasip eder, sizler de teveccüh gösterirseniz Tekkeköy’ü gerçek belediyecilik hizmetleri ile buluşturacağız’’


Yayın Tarihi: 30/03/2024 - 16:59