Rize Çay, Turizm ve Yaz Sporları Festivali’nde Ödüller Sahiplerini Buldu


Rize Çay, Turizm ve Yaz Sporları Festivali’nde Ödüller Sahiplerini Buldu

Rize Belediyesi’nin öncülük ettiği 28. Uluslararası Rize Çay, Turizm ve Yaz Sporları Festivali kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren sporculara düzenlenen törenle ödülleri verildi.

Rize Sahil Parkı’nda düzenlenen törene Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, Ziraat Odası Başkanı Nevzat Paliç, kurum temsilcileri ve sponsor firma temsilcileri katıldı.

Başkan Kasap, törenin açılışında yapmış olduğu konuşmada öncelikle Trabzon’da meydana gelen hain saldırıdaki şehitlerimize rahmet ve yararlılara da acil şifalar diledi.

Başkan Kasap, festivale katılan sporculara ve katkı veren bütün kurumlara teşekkürlerini sunarak, sosyal ve kültürel faaliyetlere önem verdiklerini, gelecek yıl da yeni faaliyetlerle vatandaşlarla bir arada olmak istediklerini söyledi.

Başkan Kasap, konuşmasının ardından futbol kategorisinde dereceye giren takımlara kupalarını ve madalyalarını takdim etti. Başkan Kasap, festivale destek veren kuruluş temsilcilerine de katkılarından dolayı teşekkür plaketlerini takdim etti.

Yüzme, satranç, bisiklet, streetball gibi sporlarda dereceye giren sporculara da protokol üyeleri tarafından hediyeleri takdim edildi.

Ödül töreninde son olarak konuşmalarını gerçekleştiren Başkan Kasap, festival komitesinde görev yapan personele ve festivalde çalışan belediye personeline teşekkürlerini sundu.


Yayın Tarihi: 11/08/2017