Tekkeköy’de Yoğun Kış Şartları Ve Karla Mücadele Sürüyor


Tekkeköy’de Yoğun Kış Şartları Ve Karla Mücadele Sürüyor

Tekkeköy Belediyesi yoğun kış şartları ve karla mücadele çalışmalarına tüm iş makineleri ve ekipleri ile hız kesmeden aralıksız devam ediyor

Tekkeköy Belediyesi karla mücadele ekipleri Cumartesi günü başlayan ve ilçeyi etkisi altına alan yoğun kar yağışı nedeniyle olumsuzluklara mahal vermemek için 24 saat aralıksız çalışıyor.

Tekkeköy Belediyesi ekipleri kar yağışının devam etmesi ve tipi gibi olumsuzlukların çalışmaları güçleştirmesine rağmen ilçenin genelinde kapanan yolları açabilmek için gece gündüz demeden mesai yapıyor. Şiddetli yağışın esir aldığı mahallelerde karla mücadelenin yanı sıra kar küreme ve buzlanmaya karşı tuzlama çalışmaları da yapılıyor.

Meteoroloji ve Samsun Valliğinin yapmış olduğu uyarılarını dinlediklerini ve ona göre önlemler aldıklarını ifade eden Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ‘Günler öncesinden meteoroloji ve Valilik Samsunda hafta sonu aşırı kar yağışı olacağı konusunda uyarılarda bulunmuştu. Uyarılara göre önlemler alıp personelimizi ve iş makinelerimizi ona göre görevlendirdik. Kar yağışının başlamasıyla karla mücadele ekiplerimiz seferber oldu.  Vatandaşlarımızın günlük yaşantısını aksatacak şartların ortadan kaldırılması noktasında hummalı çalışmalar gerçekleştirerek mahallelerdeki kapanan cadde ve sokak yollarını açmak için çaba sarf ediyorlar. Belediyemiz fen işleri müdürlüğümüze ait tüm iş makineleri ve personeli karla mücadele için seferber oldu. 24 saat aralıksız çalışma yürütüyorlar. Kar yağışının devam etmesi ve tipi açılan yolların tekrar tekrar karla kaplanmasına neden oluyor. İş makinelerimiz ve karla mücadele ekiplerimiz gece gündüz demeden 24 saat çalışarak kapalı yol bırakmamak için elinden geleni yapıyor. Karın ilk yağmaya başladığı saatlerde yollarda etkili olmaya başladığı andan itibaren başlayan karla mücadele, kar kürüme ile buzlanmalara karşı tuzlama çalışmalarımız aralıksız devam edecek’ dedi. 

 


Yayın Tarihi: 23/01/2016