Tekkeköy Belediye Bülteni Beğenildi


Tekkeköy Belediye Bülteni Beğenildi

Tekkeköy Belediyesi’nin yapmış olduğu hizmetleri, çalışmaları, projeleri ve faaliyetleri anlatan Tekkeköy Belediye Bülteni’nin beşinci sayısı yediden yetmişe herkesten büyük beğeni topladı.

Tekkeköy Belediyesi, yapmış olduğu hizmetleri, projeleri ve tüm çalışmalarını belediye bülteni ile vatandaşlarına duyurmaya devam ediyor. Tekkeköy Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğü tarafından çıkartılan Tekkeköy Belediye Bülteni’nin beşinci sayısı ilçenin tamamında dağıtıldı. 56 sayfadan oluşan belediye bülteni sayfa yapısı ve içeriği ile okuyucudan tam not alırken ilçede önemli bilgi eksikliğini gidererek, halkın beğenisini kazandı.

Tekkeköy Belediye Bülteni herkese ulaştı

Belediyenin yapmış olduğu hizmetleri, çalışmaları, projeleri ve faaliyetleri anlatan Belediye Bülteninin yeni sayısının ilçe halkına ulaştırıldığını söyleyen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Halkımız ile aramızda köprü kuran bilgi aktarımı sağlanmasında en büyük yardımcı faktörlerden biri olan bültenimiz vasıtasıyla ilçemizde yapmış olduğumuz çalışmaları, hizmetleri ve projelerin bazılarını sayfalarımızda sergileyerek halkımızla buluşturduk. Ayrıca sayfalar içerisine oluşturmuş olduğumuz kent rehberi ile ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın resmi kurum ve kuruluşlara ulaşabileceği iletişim telefonları bültenimizde yer verdik. Bültenimizi ilçemizdeki kurum ve kuruluşlara, tüm işyerlerine, esnafa, çay ocaklarına, kahvehanelere, vatandaşlarımıza dağıtarak yapmış olduğumuz hizmetlerden, projelerden, çalışmalardan halkımızı haberdar etmiş olduk” şeklinde konuştu.


Yayın Tarihi: 04/01/2018