Tek Galibiyetimiz Medipol Başakşehir’den


Tek Galibiyetimiz Medipol Başakşehir’den

UEFA Avrupa Ligi’ndeki temsilcilerimiz Beşiktaş, Trabzonspor ve Medipol Başakşehir gruplarındaki dördüncü maçlarını oynadılar.

Wolfsberger 0-3 Medipol Başakşehir

Temsilcimiz Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi J Grubu 4. hafta maçında Avusturya'nın Wolfsberger takımını deplasmanda 3-0 mağlup etti. Graz Liebenau Stadı'nda  oynanan ve İsviçreli hakem Sandro Scharer'in yönetiği maçta Medipol Başakşehir'in gollerini 73. dakikada Višća (penaltıdan) ile 84 ve 87. dakikalarda Crivelli kaydettti.

J Grubu'nda oynanan günün diğer maçında Mönchengladbach evinde Roma'yı 2-1 yendi.

Krasnodar 3-1 Trabzonspor

Temsilcimiz Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi C Grubu 4. hafta maçında deplasmanda Rusya temsilcisi Krasnodar'a 3-1 mağlup oldu. Krasnodar Stadyumu'nda oynanan ve Fransız hakem Benoit Bastien'in yönettiği karşılaşmada Krasnodar'ın golleri 27. dakikada Serkan Asan (Kendi kalesine), 35. dakikada Manuel Fernandes ve 90+3'te Ignatyev kaydederken, Trabzonspor'un golünü 90+4. dakikada Nwakaeme attı.

C Grubu'nda oynanan günün diğer maçında Basel evinde Getafe'yi 2-1 yendi.

Braga 3-1 Beşiktaş

Temsilcimiz Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi K Grubu dördüncü haftasında deplasmanda Portekiz temsilcisi Braga takımına 2-1 mağlup oldu. Estádio Municipal de Braga'da oynanan ve Litvanya Futbol Federasyonu'ndan Gediminas Mazeika'nın yönettiği maçta Beşiktaş'ın golünü 29. dakikada Boyd atarken, Braga'nın gollerini 15 ve 37. dakikalarda Paulinho ile 81. dakikada Wilson Eduardo attı.

K Grubu'nda oynanan günün diğer maçında Wolves evinde Slovan Bratislava'yı 1-0 mağlup etti.

Kaynak: tff.org


Yayın Tarihi: 07/11/2019