Ünye’den Akkuş’a Off Road Safari Turu


Ünye’den Akkuş’a Off Road Safari Turu

Ünye Kaymakamlığı başkanlığında Yunus Emre Off Road Kulübü üyeleri tarafından Ünye’den Akkuş’a Off Road Safari Turu düzenlendi.

Ünye Kaymakamlığı ve Yunus Emre Off Road Kulübü’nün ortaklaşa düzenlemiş olduğu Off Road Safari Turu, Ünye Kızılkaya mevkii ve Akkuş İlçesi Argan Yaylası arasında gerçekleştirildi. Program, 30 Ekim Cumartesi Günü Yunus Emre Off Road kulübü üyelerin kendilerine ait özel arazi araçları ile Ünye Cumhuriyet Meydanı’n da toplanması ile başladı.

İlk olarak Kızılkaya Mevkiine giden Safariciler daha sonra Çaybaşı İlçesi Kazankaya Şelalesi, İlküvez Kapılı Şelalesi ve son olarak Akkuş İlçesi Aryan Yaylasına giderek engebeli ve zor arazi şartlarında eğlenceli dakikalar yaşadılar.

Akşam saatlerine biten safari turu ardından Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney safari turunu çok beğendiğini ifade ederek, “Keşfedilmemiş birçok noktayı keşfetme imkânı bulduk. Yunus Emre Off Road Kulübümüz ile beraber bir gün içerisinde normal araçlarla gidilemeyecek yerleri arazi araçları ile ulaşılamayan noktalara kadar giderek yeni yerler keşfetmenin heyecanını yaşadık. Ben safari turunu düzenleyen Yunus Emre Off Road Kulübü’ne, İlküvez’de bizi ağırlayan Çaybaşı Belediye Başkanı İsmet Yanık’a ve emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bu vesileyle 8 Ekim 2017 Pazar Günü saat: 11.00’de Çınarsuyu Mevki Havaalanında düzenlenecek Off Road yarışlarına tüm Ünyelileri davet ediyor, Devlet olarak ilçemizin tanıtımına katkı sağlayan bu tür faaliyetlerin her zaman yanındayız” dedi.

Safari turuna Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Ünye Cumhuriyet Başsavcısı Soner Aygün, Ünye Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mevlana Gözüböyük, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tamer Uysal, Ünye SGK Müdürü Erdem Esentürk, İlçe Spor Müdürü Aydın Kuyumcu, Ünye Turizm İşletmecileri Dernek Başkanı Adnan Sobi, Yunus Emre Off Road Kulüp Başkanı Murat Basiloğlu ve üyeleri katıldı.


Yayın Tarihi: 01/10/2017