Samsunspor Antalyaspor Deplasmanından Puansız Döndü


Samsunspor Antalyaspor Deplasmanından Puansız Döndü

Yılport Samsunspor, Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında deplasmanda karşılaştığı Bitexen Antalyaspor’a 2-0’lık skorla mağlup oldu.

Corendon Airlines Park Stadyumu’nda oynanan maçta Bitexen Antalyaspor’un golleri 10 ve 18’nci dakikada Jeheskel’den geldi.

Hüseyin Eroğlu: “Gaziantep maçıyla birlikte yükselişimiz başlayacak”

Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, Bitexen Antalyaspor maçı sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayarak açıklamalarda bulundu,

Hüseyin Eroğlu, “Sinirlenmemek, kızmamak, üzülmemek imkansız. Bütün hafta rakibe göre çalışıyoruz, analizleri yapıyoruz. O analizlere göre yaptığımlız taktik planla 2 net pozisyon yakalayıp kaçırıyoruz. Pozisyon yokken bireysel hatayla acayip bir gol yiyoruz.

Ve şöyle bir gerçek var ki;  Süper Lig gibi zorluk derecesi yüksek organizasyonlarda ilk golü yedikten sonra geri dönüş gerçekten çok zor.

Rakip kadar şut atıp, rakip ceza alınında onlar kadar topla buluşup, onların yakaladığından daha net pozisyonlar yakalayıp, puan alamamak çok üzücü.

Oyun kalitesindeki yükselişimiz ve fikstür dezavantajımızın bitmesi sevindirici. Taraftarımızdan aldığımızdan güçle oynamayı özledik. Kadro istikrarını da yakın zamanda yakalayacağız. Gaziantep FK maçıyla birlikte yükselişimiz başlayacak” ifadelerini kullandı.


Yayın Tarihi: 24/09/2023 - 17:17