Şükrü Neiş: ‘’Belediyemizde Sendikasız İşçimiz Kalmayacak’’


Şükrü Neiş: ‘’Belediyemizde Sendikasız İşçimiz Kalmayacak’’

Yeniden Refah Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı, Elektrik Mühendisi Şükrü Neiş ziyaretlerine devam ediyor.

Neiş, Memur Sen Bafra Temsilciliğini Yeniden Refah Partisi Bafra İlçe Başkanı Ömer Özen ile birlikte ziyaret etti.  Şükrü Neiş'i Sendika Başkanı Seçim Çalışkan, yönetim kurulu üyeleri ve sendika üyeleri ile görüştü, çalışmalarını ve projelerini anlattı.

Şükrü Neiş, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Başkanı Arife Gülal ve Yönetim Kurulunu da ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Ardından 19 Mayıs ilçesinde partisinin seçim bürosu açılışına katılarak vatandaşlarla sohbet etti ve konuşma yaptı.

Neiş gerçekleştirdiği programları sonrasında yaptığı açıklamada şunları söyledi : ‘’Buradan bir kez daha ifade etmek isterim Belediyemizde çalışan tüm taşeron işçi kardeşlerimiz sendikalı olacak. Sendikasız bir tek taşeron işçimiz kalmayacak. Sosyal dengede refah artışı ve adaleti sağlayacağız. Başkanlığımda belediyemizde en düşük taşeron maaşı yakacak ve diğer sosyal haklar hariç 32.000 TL olacaktır.

Personellerimizi hayat pahalılığına ezdirmeyeceğiz. Moralli ve motivasyonlu olarak çalışmaları ile daha güzel hizmet edeceklerdir.’’


Yayın Tarihi: 14/02/2024 - 10:25