Yeni Stat Samsun'a Çok Yakışıyor


Yeni Stat Samsun'a Çok Yakışıyor

Başkanlar, Samsunspor'un yeni stadını inceledi

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Tekkeköy'e yapılan yeni statta incelemelerde bulunan Başkan Tok, 19 Mayıs stadyumunun Spor kenti Samsun'a çok yakıştığını ifade etti.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ile birlikte Samsunspor'un yeni stadını gezdi.

TOK VE TOGAR YENİ STADI GEZDİ

Yapımı hızla devam eden ve ligin ikinci yarısına yetiştirilmeye çalışan stadı Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ile birlikte inceleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok,  Yeni stadının Samsun'a yakışan bir şekilde inşa edildiğini ifade etti.

SPOR KENTİ SAMSUNA YAKIŞIYOR

Stadı gezerken yetkililerden bilgi alan Başkan Tok, 140 bin metrekare alanda yapılan Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nun şehre büyük katma değer sağlayacağını ifade etti.

Yeni stadın her bir köşesini büyük bir heyecanla inceleyen Başkan Tok, " Tekkeköy ilçemizde  modern bir şekilde inşa edilen 33 bin 919 seyirci kapasitesine sahip bir stadın varlığı hem Samsun hem de Tekkeköy için çok önemli . Büyük bir gurur ve heyecanla yaptığımız gezide Gençlik ve Spor Bakanlığımızın yaptığı 19 Mayıs stadının büyük bir ilerleme kaydettiğini müşahede ettik. UEFA 2020 standartlarına göre yapılan stadımız fevkalade güzel. TFF 1.ligin ikinci yarısına yetiştirilmeye çalışan stadımız tüm ayrıntılar düşünülerek yapılmakta. Spor kenti Samsun'a yakışan böylesi güzel bir sahayı şehrimize kazandıran başta Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç'a  emeği geçen  herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.
 


Yayın Tarihi: 21/11/2016