Odu’nun Barbarosları Yetişiyor


Odu’nun Barbarosları Yetişiyor

Ordu’da deniz sporlarının geliştirilmesini sağlamak, Ordulu genç ve çocukların deniz sporlarına ilgisini artırmak amacıyla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in hayata geçirdiği Yelken ve Kano Kulübü, antrenmanlarla sporcularını yetiştiriyor.

Büyükşehir Belediyesi Yelken ve Kano Kulübüne kayıtlı 38 sporcu, Ünye ve Perşembe ilçesi sahilinde eğitmenler eşliğinde antrenman gerçekleştirdi. Vatandaşların da ilgi gösterdiği antrenmanda sporcular adeta izleyenlere görsel şölen yaşattı.

“DENİZ SPORLARINA İLGİ GÜNDEN GÜNE ARTACAK”

Ünye ve Perşembe ilçesinde gerçekleştirilen antrenmanlara katılan Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Adem Atik, “Belirli bir kesime ait olduğu düşünülen sporları Büyükşehir Belediye Başkanımızın destekleriyle artık halkımıza, gençlerimiz ve çocuklarımıza da imkân sağlayabilecek bir noktaya getirdik” dedi.

Başkan Vekili Atik şöyle konuştu:

“Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in başlatmış olduğu Ordu’nun yeni Barbaroslarını yetiştirme projesi kapsamında çalışmalarımız devam ediyor. Ordulu gençlerimiz ve çocuklarımız artık denizlerde kano, yelken ve optimus sporların da çalışmalar gerçekleştiriyor. Kano ve yelken sporcularımız eğitmenler eşliğinde bugün Ünye ve Perşembe ilçelerimizde antrenmanlarını gerçekleştirdi. Belirli bir kesime ait olduğu düşünülen sporları Büyükşehir Belediye Başkanımızın destekleriyle artık halkımıza, gençlerimiz ve çocuklarımıza da imkân sağlayabilecek bir noktaya getirdik. İnşallah bu spora ilgi günden güne artarak devam edecek. Bunun için Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür ediyoruz”


Yayın Tarihi: 27/01/2021