Fenerbahçe, Manchester’da Şok Oldu


Fenerbahçe, Manchester’da Şok Oldu

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi A Grubu 3. hafta maçında, deplasmanda İngiliz ekibi Manchester United ile karşılaştı.

Old Trafford Stadyumu’nda oynanan maç ev sahibi ekibin 4-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı. Temsilcimizin tek golü 83. dakikada Robin van Persie’den geldi. Manchester United'ın gollerini ise 31. dakikada (Penaltıdan) ve 45+1. dakikada Pogba, 34. dakikada (Penaltıdan) Martial ile 48. dakikada Lingard kaydetti.

Gruptaki diğer maçta ise Feyenoord, evinde Zorya Luhansk’ı 1-0 yendi. Bu sonuçların ardından Manchester United ile Feyenoord puanlarını 6’ya yükseltirken, Fenerbahçe 4 puanda kaldı. Ukrayna ekibi Zorya Luhansk ise 1 puanla grubun son sırasında bulunuyor.

Stat: Old Trafford

Hakemler: Benoit Bastien, Frederic Haquette, Hicham Zakrani (Fransa)

Manchester United: De Gea, Darmian, Smalling (Dk. 46 Rojo), Bailly, Shaw, Carrick, Pogba (Dk. 75 Fosu-Mensah), Lingard (Dk. 66 Depay), Mata, Martial, Rooney

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Skrtel, Kjaer (Dk. 46 Emenike), Hasan Ali Kaldırım, Josef de Souza, Mehmet Topal, Neustadter, Alper Potuk, Volkan Şen (Dk. 69 İsmail), van Persie

Goller: Dk. 31 (penaltıdan) ve Dk. 45+1 Pogba, Dk. 34 Martial (penaltıdan), Dk. 48 Lingard (Manchester United), Dk. 83 van Persie (Fenerbahçe)

Sarı kart: Dk. 30 Kjaer (Fenerbahçe)


Yayın Tarihi: 20/10/2016

Diğer Resimler

Fenerbahçe, Manchester’da Şok Oldu
Fenerbahçe, Manchester’da Şok Oldu
Fenerbahçe, Manchester’da Şok Oldu