Ulubey’de "Dirilişin Zirvesi" Temalı Doğa Yürüyüşü


Ulubey’de  "Dirilişin Zirvesi" Temalı Doğa Yürüyüşü

Ordu'nun Ulubey ilçesi Güzelyurt mahallesinde, 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitlerini Anma amacıyla "Dirilişin Zirvesi" temalı doğa yürüyüşü gerçekleştirilecek.

Türkiye Dağcılık Federasyonu Ordu İl Temsilciliği tarafından gerçekleştirilen etkinlik, 20 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecek.

Ordu Dağcılık İl Temsilcisi Özgür Yüksel, yaptığı açıklamada, etkinliği 15 Temmuz'da hain darbe girişimine karşı kadınıyla erkeğiyle yaşlısıyla genciyle karşı koyan ve şehit olanların anısına yaptıklarını söyledi.

Doğa severler ve katılımcılar ile gerçekleştirilecek olan etkinliğin ruhunun önemine değinen Yüksel, "15 Temmuz gecesi ülkemizin yükselişini ve birliğini hazmedemeyen hainler tarafından yapılmak istenen darbe girişimi şehitlerimiz, gazilerimiz ve vatandaşlarımızın dik duruşu vatan, millet, din aşkı ile sokağa çıkması ile bertaraf edildi. Maalesef bu darbe girişimi sonucunda birçok şehit verdik. Bizde Ordu İl Temsilciliği olarak 15 Temmuz demokrasi şehitlerimizi ve gazilerimizi unutturmamak adına yürüyüş düzenleyip geleneksel hale getireceğiz. Bu vesileyle 15 Temmuz'da her şeyi göze alarak vatanımızı kurtaran şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anıyoruz.

650 metre yüksekliğindeki Şuayıp Tepesine gerçekleşecek olan faaliyetimiz pazar sabahı saat 10.00 da İl merkezinden hareketle başlayacak ve 14.00 da bitecektir. Ayrıntılı bilgi için Ordu il temsilciliğimize veya ORDAK kısa adı olan Ordu Dağcılık ve Arama Kurtarma kulübü sosyal medya hesaplarından öğrene bilirsiniz. Faaliyetimize tüm halkımız davetlidir" dedi.


Yayın Tarihi: 16/11/2016