TBF 3x3 Basketbol Turu’nun Samsun Şampiyonu Belli Oldu


TBF 3x3 Basketbol Turu’nun Samsun Şampiyonu Belli Oldu

Red Bull Reign TBF 3x3 Basketbol Turu Samsun, Yeşilyurt AVM’deki mücadelelerle devam etti. Adana, Mersin, Antalya, Dikili, Karşıyaka, Ankara ayaklarının ardından düzenlenen ve 55 takımın büyük çekişmesine sahne olan karşılaşmalardan galip çıkan Hasketbol GSK, Samsun’un şampiyonu oldu. Türkiye’nin dört bir yanını dolaşacak basketbol turunda Türkiye Şampiyonu olacak ekip, Washington’da gerçekleştirilecek Dünya Finali’nde yer alacak.

Sokak basketboluna olan ilgiyi artırmak için düzenlenen Red Bull Reign TBF 3x3 Basketbol Turu Samsun’da devam etti. 55 takımın nefes kesen rekabeti sonunda finalde 30dan2’yi 21-17 yenen Hasketbol GSK birinciliği elde etti.

Adana, Mersin, Antalya, Dikili, Karşıyaka ve Ankara elemelerinden sonra Samsun’a taşınan turnuva Bursa, İstanbul ve Çanakkale’de basketbol severlerle buluşacak. 10 elemenin ardından 18 Ağustos’ta gerçekleştirilecek final müsabakalarından çıkacak ülke birincisi takım, dünya finalinde Türkiye’yi temsil etme şansına sahip olacak.

Dünya Finali Washington’da

Tüm rakiplerini geçerek Türkiye’de birinci olacak takım, Eylül’de ABD’nin başkenti Washington’ın ünlü Barry Farm Goodman sahasında düzenlenecek Red Bull Reign Dünya Finali’ne gitmeye hak kazanacak..


Yayın Tarihi: 23/07/2018