Serhat Türkel Uzattığı Her Elden Oldukça Samimi Geri Dönüşler Alıyor


Serhat Türkel Uzattığı Her Elden Oldukça Samimi Geri Dönüşler Alıyor

CHP Atakum Belediye Başkan aday adayı Serhat Türkel, pazarcı esnafını ziyaret etti. Oldukça samimi sohbetlerin gerçekleştiği sırada Türkel, "Oğlum aday olsa oy vermem" diyen pazarcı esnafını ikna edeceğini söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Atakum Belediye Başkan aday adayı Serhat Türkel, Türkiş mevkisinde semt pazarını ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Serhat Türkel, uzattığı her elden oldukça samimi geri dönüşler aldı.

Pazarcılara hayırlı işler ve bol kazançlar temennisinde bulunan CHP'li Türkel, vatandaşlarla kucaklaştı. Serhat Türkel, pazarcı bir esnafla arasında geçen diyaloğu sosyal medya hesabından paylaştı.

OĞLUM ADAY OLSA OY VERMEM

Esnaf, "Yerel seçimlerde benim oğlum aday olsa oy vermeyeceğim" yorumunda bulundu. Serhat Türkel ise, "Ben seni ikna edeceğim. Geleceğim yanına" diyerek, "Mutlaka sandığa gidelim" mesajı verdi. Daha sonra kendinin tanıtan Serhat Türkel için eşine dönen bir vatandaş ise, "Bak sana bahsettiğim çocuk" diyerek, uzun süre sohbet etti.

MÜTHİŞ HEYECANLIYIM

Soğuk kış gününde pazarcı esnafının ve vatandaşların sıcacık sohbetlerine teşekkür eden Atakum Belediye Başkan aday adayı Serhat Türkel, "Doğup büyüdüğüm topraklara belediye başkan aday adayı olmak müthiş gurur ve heyecan verici" ifadelerini kullandı.

KAN BAĞIŞINA DAVET

Pazardan ayrılacağı sırada üstünde Türk Kızılay yeleği olan gönüllü minik kız öğrenci, Serhat Türkel'i durdurdu. Minik öğrenci, Atakum Bayındır İlkokulu'nda düzenlenen kan bağışı etkinliğine Serhat Türkel'i davet etti. Türkel, minik öğrencinin talebini mutlaka yerine getireceğini söyledi.


Yayın Tarihi: 08/12/2023 - 19:03