Serhat Türkel, “Atakum’da Engelleri Kaldıracağız”


Serhat Türkel, “Atakum’da Engelleri Kaldıracağız”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel, Atakum’u engelli vatandaşlar için yaşanabilir bir ilçe yapacaklarını ve engelleri kaldıracaklarını söyledi.

“YOL VE KALDIRIMLARDA SIFIR SORUN OLACAK”

Atakum’u engelli vatandaşlar için yaşanabilir bir hale getirileceklerini ve bu konuda detaylı bir çalışma yürüttüklerini belirten CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel, “Öncelikli hedeflerimiz arasında engelli vatandaşlarımızın Atakum’da yaşayabilecekleri bir ilçe haline getirmek olacak. İlk 2 yıl içinde belediyemiz sorumluluğundaki bütün sokakları elden geçirileceğiz. Bozuk yol ve kaldırımları iyileştirerek, engelli vatandaşlarımızın da rahat hareket edebileceği kaldırımlar ve yollar yapacağız. Temel hedefimiz, gerek yaya gerekse arabayla sokakları kullanan halkımızın şikâyetlerini sıfırlamak olacak” dedi.

 “DAR GELİRLİ AİLELERİMİZE DESTEK OLACAĞIZ”

Sosyal belediyecilik anlayışı ile yurttaşların sorunlarını çözüme kavuşturmayı ve ekonomik kriz ortamında dar gelirli ailelere daha fazla destek sağlanacağını söyleyen Serhat Türkel, “Belediyenin bütün tesislerinde şehit ve gazi ailelerine indirimli fiyatlarla hizmet vereceğiz. İhtiyaç Sahiplerine Destek Merkezi (İSDEK) kuracağız. Ekonomik kriz ortamında dar gelirli ailelere daha fazla destek sağlayacağız. Hâlihazırda PAYMER adıyla çalışan birimi daha işlevsel hale getireceğiz. Bu çerçevede ihtiyaç sahiplerine gıda, giyim, eşya, yardımlarının yanı sıra eğitim çağındaki çocuklara kırtasiye yardımı, beslenme çantası ve öğünlük yemek hizmeti sunacağız” diye konuştu.


Yayın Tarihi: 13/03/2024 - 18:50