Serdar Şen, Atakum İçin Yeniden Aday


Serdar Şen, Atakum İçin Yeniden Aday

2019 Yerel Seçimlerinde Saadet Partisi Atakum Belediye Başkan Adayı olan Serdar Şen, 31 Mart 2024 seçimlerinde Atakum Belediye Başkan adaylığı için Saadet Partisi Atakum İlçe Başkanlığına aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Ak Parti’nin, Atakum Belediyesi’ni 1.166 oy ile kaybettiği 2019 Yerel Seçimleri’nde Saadet Partisi Atakum Belediye Başkan Adayı olan Serdar Şen, %2,13 oy alarak seçimlerin kilit ismi olmuştu.       

BUGÜN YENİ BİR SAYFA AÇTIK

Partisinin Atakum İlçe binasında düzenlenen programla aday adaylığını açıklayan Serdar Şen, “Atakum’a hizmet yolunda bugün yeni bir sayfa açıyoruz. Aday adaylığı başvurumuzu partimize yaptık. Atakum için faydalı ve yararlı işler yapma niyetimizi ortaya koyduk. İlçemiz için yapılan güzel işlerin her zaman destekçisi olduk. Milletimizin hayrına bir iş olduğu zaman hep arkasında durduk. Bundan sonra da hep milletimizin tarafında olmaya devam edeceğiz.”dedi.

ATAKUM İÇİN HAYALLERİMİZ VE PROJELERİMİZ VAR

Atakum için hayalleri ve projeleri olduğunu söyleyen Şen, “İlçemiz için hayallerimiz ve projelerimiz var. Daha iyisini ve daha güzelini ortaya koyma çabası içindeyiz. Bu projeleri hayata geçirebilmek noktasında gayret göstereceğiz. Atakum’u evlatlarımıza ve torunlarımıza en güzel şekilde bırakacağız.” diye konuştu.

SERDAR ŞEN KİMDİR?                                                                                                                                                                                                 

1984 Samsun’da doğumlu olan Serdar Şen, kendi kurduğu inşaat taahhüt şirketinde yöneticilik yapmaktadır. Saadet Partisi’nin farklı kademelerinde görevlerde bulunan Şen, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Saadet Partisi'nden Samsun İli, Atakum İlçesi Belediye Başkan adayı olmuştur. Evli ve 2 kız babasıdır.


Yayın Tarihi: 11/11/2023 - 17:11