Şenol Kul: ‘’ Terme Daha Çağdaş ve Modern Olacak’’


Şenol Kul: ‘’ Terme Daha Çağdaş ve Modern Olacak’’

AK Parti Terme Belediye başkan aday adayı Şenol Kul, bir önceki başkanlık görevinde olduğu gibi Terme'yi yine şeffaf ve katılımcı bir anlayışla yönetmeye talip olduğunu,  proje bazlı değişim hamleleriyle ilçeyi daha yeni ve çağdaş bir görünüme kavuşturacağını söyledi.

Samsun'un Terme ilçesi AK Parti Belediye başkan aday adayı Şenol Kul, meslek örgütleri, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarla bir araya gelerek, tekrar belediye başkanı olması halinde önceden olduğu gibi ilçeyi yeniden şeffaf bir yönetimle, akıl ve bilimi esas alarak geleceğe hazırlayacaklarını söyledi.

TERME DAHA ÇAĞDAŞ VE MODERN OLACAK
Terme'yi proje bazlı değişim hamleleriyle daha çağdaş ve modern bir görünüme kavuşturulmasına yönelik etkili bir çalışma sergileyeceklerini dile getiren  Şenol Kul, "Önceki başkanlık görevimde sadece halkıma en iyi hizmeti verebilmek, kangrene dönüşen sorunlarını çözüme kavuşturmak için çalıştım. Bunu yaparken hizmetlerde ayrım yapmadım. Herkese adil ve eşit davrandım. Hizmet planlamalarını öncelik sırasına göre yaptık. O yüzden bugün ilçenin çarşısında, pazarında, davet üzerine gittiğim evlerinde, mahallelerinde tarafıma büyük bir teveccüh gösteriliyor. O yüzden tüm hemrehrilerime teşekkür ediyorum" dedi.

İŞBİRLİĞİ YAPILACAK
AK Parti Terme Belediye başkan aday adayı Şenol Kul, kentin tüm dinamikleriyle işbirliği içinde olacaklarını da vurguladı ve "Benim tek derdim, doğduğum toprakların değerine değer katmak, insanlarımızın daha nitelikli bir hayat sürdürmesine katkı sağlamak. Bunun için çabalıyorum. Çünkü Terme en iyiyi hak ediyor" ifadelerini kullandı.


Yayın Tarihi: 14/12/2023 - 15:15