Derebahçe Sosyal Tesislerinde AK Parti ve MHP Buluşması


Derebahçe Sosyal Tesislerinde AK Parti ve MHP Buluşması

AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen ve İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'un ev sahipliğini üstlendiği buluşmaya Cumhur İttifakı birlikteliği damga vurdu.

İlkadım Belediyesi Derebahçe Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen teşkilat buluşmasında Cumhur İttifakı ile yanan beraberlik meşalesi kuvvet kazandı. Coşku ve heyecanın üst seviyede yaşandığı buluşmaya AK Parti Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, AK Parti Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mustafa Demir, AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Oktay Avcılar, Milliyetçi Hareket Partisi ilkadım İlçe Başkanı İkram Erdemir, AK Parti ve MHP il ve ilçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve teşkilat üyeleri katıldı.

BU BİRLİK HER ZAMAN DEVAM EDECEK

Açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti İlkadım Gençlik Kolları Başkanı Oktay Avcılar her iki partinin de bu birlikteliğe büyük katkı sağladığını söylerken ardından söz alan MHP İlkadım İlçe Başkanı İkram Erdemir; “Hem Ak Parti hem de MHP kadroları için söylüyorum bu ittifakın samimi olmadığını kimse iddia edemez. Bu ittifak sadece bugün için değil gelecekte de devam edecek” diye konuştu.

TOK; “EN BÜYÜK BAŞARIMIZ GÖNÜLLERE GİRMEK OLDU”

Ardından söz alan Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; “Bugün bu buluşmada gördüğümüz coşku ve heyecan İlçemizden başlayarak tüm şehirde ve hatta ülkede birlikte yaşanıyor. Kardeşliğin meşalesi haline gelen Cumhur İttifakını her geçen gün kuvvetlendirmeye devam edeceğiz. Cumhur İttifakı Adayı olarak yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diyoruz. 5 yılda birçok hizmet ve mega projeleri hayata geçirdik ama en büyük projemiz vatandaşımızın gönlüne girmek oldu. Aynı anlayışla gönül belediyeciliğimizi devam ettirerek 2023 hedeflerimize koşar adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz” diye konuştu.

DEMİR; “SAMSUN’DA YENİ BİR BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI OLACAK”

Cumhur İttifakı Adayı olarak 2 aydır çalışmalarını sürdürdüğünü belirten AK Parti Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mustafa Demir; “Seçim çalışmalarımıza başladığımız andan itibaren müthiş bir heyecan dalgasının Samsun’da yayıldığını gördük. AK Partimizin kuruluşunda Cumhurbaşkanımız ve AK Parti gGenel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. Samsun’da da Cumhur İttifakının gücü ile yeni bir belediyecilik anlayışını hayata geçireceğiz” diye konuştu.

AKSU; “2023 VE 2053’E BİRLİKTELİK İÇERİSİNDE İLERLEYECEĞİZ”

AK Parti ve MHP olarak güzel bir birlikteliğe imza atıldığını söyleyen AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu; “Bu birlikteliğin sadece seçim süreci için olmadığını hepimiz zaman içerisinde müşahede ettik. Bu birlikteliğin önümüzdeki süreç dede 2023 ve 2053 hedeflerine giderken devam edeciğini biliyoruz. 31 Mart Yerel Seçimlerinde de 18 belediyemizde başarıyı yakalayacağımıza inancım tamdır” şeklinde konuştu.

KÖKTAŞ; “MİLLET AKLIYLA DAHA İLERİYE GİDECEĞİZ”

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş , Cumhur İttifakı ve millet aklıyla daha da ileriye gidecekleri ifade ederek," Cumhur ittifakının amacı gayesi bir iki puan daha fazla oy almak değil, bir iki daha fazla belediye başkanı kazanmak hiç değil. Amaç bu memleket sevdaları memlekete için canını veren şehitlerimiz adına ülkeyi parçalamak ve bölmek isteyenlere karşı dimdik durmanın adıdır. Bu isme hiç kimse zarar vermesin" şeklinde konuştu.

KARAASLAN; “BU BİRLİKTRELİĞE VE EKİBİMİZE GÜVENİYORUZ”

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, bu birlik ve beraberliğin sadece seçime kadar olmadığının altını çizerek," Biz işin ehli isimlerle sahadayız. Biz günlük polemikler yapmayacağız. Biz siyasetin kısır çekişmelerinin içine bugünün gündemini hapsetmeyeceğiz.  Biz şehrin standartlarını 16 yılda getirdiğimiz noktanın üzerine taşıyacak ve onları şehrin beklentileri ile birlikte daha da ileriye götüreceğiz.  Biz ekibime çok güveniyoruz. Ama en önemlisi Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a güveniyoruz " dedi.


Yayın Tarihi: 01/02/2019