Şenol Kul: ‘’El Ele, Omuz Omuza Çalışacağız’’


Şenol Kul: ‘’El Ele, Omuz Omuza Çalışacağız’’

AK Parti Terme Belediye Başkan adayı Şenol Kul, 2 mahallede askere gidecek olan gençler için düzenlenen uğurlama törenine katıldı. Şenol Kul gençlere, "Kutsal vatani görevinizde ayağınıza taş değmesin" diyerek hayırlı teskereler temennisinde bulundu.

AK Parti Terme Belediye Başkan adayı Şenol Kul, 31 Mart'ta yapılacak seçim çalışmaları kapsamında  ilçede çeşitli ziyaretlerde bulundu.

GENÇLERİ ASKERE UĞURLADI
Terme'nin Ahmetbey ve Akbucak Mahalleleri'nde düzenlenen asker uğurlama törenine katılan Şenol Kul, burada gençlerle sohbet ederek heyecanlarına ortak oldu. "Asker ocağı Peygamber ocağıdır" diyen Şenol Kul, "Türk Milleti asker doğar, asker yaşar ve asker ölür. Askerlik bizim ruhumuzda var. Görevinizin sonunda  sevdiklerinize kavuşmanızı Allah’tan niyaz ediyorum. Kutsal vatani görevinizde ayağınıza taş değmesin " diyerek hayırlı teskereler menennisinde bulundu.

EL ELE, OMUZ OMUZA ÇALIŞACAĞIZ
Terme'de esnaf ve vatandaşlarla da buluşarak sohbet eden ve "Geleceğin Terme'sini hep birlikte, el ele, omuz omuza vererek, ortak akılla inşaa edeceğiz" diyen AK Parti Terme Belediye Başkan adayı Şenol Kul,  kamu kurumlarını da ziyaret etti. Samsun'da  AK Parti İl Başkanı  Mehmet Köse, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Halit Doğan, İlçe Başkanları ve İlçe Belediye Başkan adaylarının katıldığı yerel seçim hazırlıkları kapsamındaki istişare ve değerlendirme toplantısına da katılan Şenol Kul, ilçeye dönüşünde  yerel gazete temsilcileriyle bir araya geldi.


Yayın Tarihi: 08/02/2024 - 15:19