Samsun MMO’dan Atakum Belediyesi’ne İşbirliği Çağrısı


Samsun MMO’dan  Atakum Belediyesi’ne İşbirliği Çağrısı

Yönetim Kurulu Üyeleri'yle birlikte Belediye Başkanı Cemil Deveci'yi ziyaret eden MMO Başkanı Kadir Gürkan, "Atakum Belediyesi ile de her türlü iş birliği ve birlikte çalışma ortamında yer almak istiyoruz" dedi

Makina Mühendisleri Odası(MMO) Samsun Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci’ye 'Hayırlı Olsun' ziyaretinde bulundu. Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan ve beraberindeki heyet, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri sonucunda 'başkan' seçilen Cemil Deveci’yi ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Başkan Yardımcısı Özkan Er, Sekreter Üye Nail Yolaydın, Sayman Üye Bekir Akarsu, Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Ünsal Kıran’ın hazır bulunduğu ziyarette Başkan Cemil Deveci’ye MMO Samsun Şubesi’nin 2018 – 2019 Dönemi Şube Çalışma Programı hakkında detaylı bilgi aktarıldı.

KADİR GÜRKAN: KATKI SUNMAYA HAZIRIZ

Ziyaretle ilgili bir değerlendirmede bulunan MMO Başkanı Kadir Gürkan, "Şehrimizin, bölgemizin ve ülkemizin gelişimine yönelik katkı sunmaya çalışan, birlikte çalışıp, birlikte karar alıp süreci birlikte değerlendiren bir anlayışla çalışmalarımızı sürdürmeye gayret ediyoruz. Bu çerçevede meslek disiplinimize giren konularda tüm yerel yönetimlerimize olduğu gibi Atakum Belediyesi'ne de katkı sunmak istiyoruz. Üretime ve katma değer yaratan çalışmalara meslektaşlarımızın ve Oda’mızın bilgi ve tecrübe birikimini aktarmaya hazırız" dedi.

ATAKUM'DA 'ASANSÖR KONTROLÜ' TALEBİ

Başkan Gürkan,  'Asansör Periyodik Kontrol Yönetmeliği' kapsamında konut ve işyerlerinde bulunan asansörlerin periyodik kontrollerini Atakum İlçesi'nde gerçekleştirmeye talip olduklarını da belirterek, "Nitelikli istihdam yaratan, asansörlerin periyodik kontrolleri konusunda ciddi bir birikime sahip olan, yarattığı değeri şehri, bölgesi ve ülkesinin gelişimi doğrultusunda harekete geçirme gayretinde olan MMO Samsun Şubesi Teknik Ekibi'nin bu görevi layıkıyla yerine getireceğinden eminiz" ifadelerini kullandı.

'ATAKUM KENT KONSEYİ AKTİF OLSUN'

Katılımcı demokratik yönetim anlayışı çerçevesinde Atakum Kent Konseyi'nin daha aktif hale getirilebilmesi için meslek odalarını büyük bir oranda içerisinde barındıran Samsun Akademik Odaları Birlikteliği'nin(SAOB) sürece dâhil edilmesini de isteyen Kadir Gürkan, sözlerini şöyle noktaladı.

"Şubemiz Yönetim Kurulu'nun çalışma programı doğrultusunda kurum ve kuruluşları ziyaret ederek çalışma ortamları oluşturuyoruz. Birlikte düşünüp birlikte karar alan, birlikte uygulamaya geçerek süreci birlikte kontrol eden yaklaşımla, demokratik katılımcı yönetim anlayışı ile üyelerimize, Samsun’a ve ülkeye hizmet etmeye çalışıyoruz. Atakum Belediyesi ile de her türlü iş birliği ve birlikte çalışma ortamında yer almak istiyoruz."


Yayın Tarihi: 13/06/2019