Şeker Tadında Bayram Lovelet Outlet ’te


Şeker Tadında Bayram Lovelet Outlet ’te

Lovelet Outlet 7’den 70’e herkesin severek izleyeceği şeker tadında bir bayram eğlencesi organize ediyor.

24 – 25 Haziran Harika Kanatlar

Lovelet Outlet Alışveriş Merkezi Arefe günü ve bayramın birinci günü 24 - 25 Haziranda TRT Çocuk ekranlarının sevilen çizgi filmi “Harika Kanatlar” Müzikal sahne gösterisi ile birlikte minik hayranlarıyla buluşmaya geliyor.

Çizgi filmin konusuna uygun olarak geliştirilecek Harika kanatlar müzikalinde çizgi filmin eğlenceli karakterleri jett, dizzy, jimbo ve diğer karakterler çocuklara unutulmaz bir macera yaşatacaklar, 24 - 25 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek müzikal 14:00- 16:00 -18:00 üç seans olarak izleyici ile buluşacak.

26 - 27 Haziran Türkiye de ilk defa Heidi’nin Gösterisi Lovelet Outlet’te

Lovelet Outlet Bayramın ikinci ve üçüncü günü 26 - 27 Haziran da Türkiye de ilk defa gerçekleşecek olan Çocukların sevgilisi Heidi’yi ağırlayacak.

Lovelet Outlet ’e Heidi en sevdiği arkadaşı keçi çobanı Peter ile minik arkadaşlarıyla tanışmaya geliyor. Şarkılarla ve eğlence dolu bir tanışma sonrası Peter’ ın keçi sürüsünden kaybolan yaramaz keçiyi bulmalarına Heidi de yardım edecek. Eğlence dolu arama çabalarında bakalım minik keçi bulunabilecek mi? Heidi 14:00- 16:00- 18:00 üç seans olarak izleyici ile buluşacak.

Karadeniz’ in en büyük Outlet Alışveriş merkezi olan Lovelet Outlet yaptığı etkinlikler ve 4 mevsim Outlet olma özelliğiyle Karadeniz halkının beğenisini kazanmaya devam ediyor. Tekstilden Mobilya ya kadar her ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz bir yaşam merkezi olan Lovelet Outlet, şeker tadında bir bayram geçirmeniz için sizi çağırıyor.


Yayın Tarihi: 21/06/2017