Şehrin Her Tarafına Doğalgaz Ulaşması İçin Çalışıyoruz


Şehrin Her Tarafına Doğalgaz Ulaşması İçin Çalışıyoruz

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu Cemal Gürsel Caddesi’nde doğalgaz firması ile koordineli olarak yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Esnaflarla ve mahalle semt sakinleri ile konuşan Aksu; “ Şehrin tamamına doğalgaz ulaşması için çalışma yapıyoruz “ dedi. Cemal Gürsel Caddesi’nin araç ve yaya trafiği açısından en yoğun bölge olduğunu hatırlatan Başkan Kerim Aksu şu görüşleri vatandaşlarla paylaştı: “ Cemal Gürsel Caddesi doğalgaz hattı yapılırken belediyemiz ekipleri yeni su, kanal, yağmur suyu hattını döşüyor. Bu bölgedeki su hattı belki 50 yıllık. Doğalgazı besleyecek durumda değildi. Bunun için su hattının kapasitesini artırdık. Kazı yapılmışken, elektrik, haberleşme ve diğer kurumların hatlarını da geçiriyoruz. Yolu kazdığımızda tüm altyapı ve geçmesi gereken hatları tamamlamak istiyoruz. Böylece uzun yıllar daha kazı yapılmasının önüne geçmeye çalışıyoruz. “

Başkan Kerim Aksu, Giresun’da doğalgaz erişiminin çok düşük olduğunu, şehrin her noktasına doğalgaz ulaşması için yoğun çaba harcadıklarına dikkat çekerek; “ Yeni yaptığımız yolları dahi söküp doğalgaz hattı geçişine izin veriyoruz. Bu hizmetten her vatandaşımızın yararlanması en büyük arzumuz. Kazı yapılan bölgelerde biraz sıkıntı çekiliyor. Ama hizmet götürmek için başka çare yok “ şeklinde sözlerini tamamladı.


Yayın Tarihi: 15/08/2016