Medical Park Ailesi İftar Yemeğinde Buluştu


Medical Park Ailesi İftar Yemeğinde Buluştu

Medical Park Samsun Hastanesi doktorları Fevzi’nin Yeri Gurme’de iftar yemeğinde buluştu. Gelenekselleşen iftar yemeği fasıl eşliğinde başladı. İftar yemeğine Medical Park Hastaneler Grubu Genel Koordinatörü Dr. Hikmet Çavuş, Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Dr. Hakan Özcan, Başhekim Dr. Mustafa Şen, hastanede çalışan doktorlar ve aileleri katıldı. Doğum günü olan Medical Park Samsun Tıp Merkezi KBB Uzmanı Dr. Yavuz Sultan Selim Cerraha sürpriz doğum günü partisi yapıldı.

Medical Park Samsun Hastanesinden ayrılan ve çalışma hayatına İzmir’de devam edecek olan Uzm. Dr. Ayşin Mutlu Tomaç’a Genel Müdür Dr. Hakan Özcan tarafından yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi verildi. Dr. Ayşin Mutlu Tomaç “Medical Park gibi büyük bir ailenin içinde yer almaktan hep mutluluk duydum. Samsun ve çevresinde çalışacak olsam yine ilk tercihim Medical Park olurdu. Samsun’un ve Medical Park’ın yeri benim için hep farklıdır. Genel Müdürümüz Dr. Hakan Özcan’a ve Medical Park ailesine teşekkür ederim.”diye konuştu.

Deniz kenarında, fasıl eşliğinde, doktor arkadaşlarımızla harika bir iftar yaptık diyen Dr. Hakan Özcan “Ramazan ayının ve iftar yemeklerinin farklı ve güzel bir havası var. Ramazan ayının kaynaştırıcı ve birleştirici özelliğini bugün burada daha iyi görebiliyoruz. Medical Park Samsun Hastanesi ailesi olarak gelenekselleşen iftar yemeklerimizde bir arada olmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Samsun’da kısa bir zaman sonra açılacak olan VM Medicalpark ve Liv Hospital ile bu geniş aileyi daha da büyüteceğiz.”şeklinde ifade etti.

Dr. Hikmet Çavuş “Bu akşam ki iftar yemeğinde ne kadar büyük bir aile olduğumuzu görüyoruz. Türkiye’nin en büyük sağlık grubu olan Medical Park Hastaneler Grubu birkaç yıl içerisinde şuan ki mevcut hastane sayısının iki katı sayısına ulaşarak, kaliteli sağlık hizmetini Türkiye’nin her noktasına sunmayı hedeflemektedir.”dedi.

 


Yayın Tarihi: 16/06/2016