Samsunspor’dan 3 Gollü Galibiyet


Samsunspor’dan 3 Gollü Galibiyet

Yılport Samsunspor, Spor Toto 1. Lig’in 22. haftasında 19 Mayıs Stadyumu’nda karşılaştığı Kocaelispor’u 3 – 0 mağlup etti.

Yılport Samsunspor’un gollerini 37. dakikada Tomane, 42. dakikada Georges Mandjeck (kendi kalesine) 74. dakikada Hasan Kılıç attı.

Bu galibiyetle Yılport Samsunspor puanını 33'e yükseltti.

Fuat Çapa: 'Çok olgun bir oyun oynadık, skor ne gerektiriyorsa öyle oynadık'

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, 3-0 kazanılan Kocaelispor maçını değerlendirdi. Çok önemli bir 3 puan aldıklarını belirten Fuat Çapa, 2’nci devrenin ilk 2 maçından da galibiyetle ayrılmanın mutluluk verici olduğunu ve daha çok çalışacaklarını ifade etti.

Önemli bir galibiyet aldıklarının altını çizen Fuat Çapa, “Karşılaşma beklediğimiz gibi geçti. Rakibin oyununu biliyorduk. Geçiş oyununda etkili oyuncuları vardı. Topu bize bırakıp, kontrataka çıkacaklarını biliyorduk. O şekilde başlayan karşılaşmada 1-0’a kadar daha net pozisyona girdik. 1-0 ve kırmızı kartın ardından rahat oynadık. Kapanan rakibi açmak kolay olmadı. Zaman zaman bunu iyi yaptık. Takımımı tebrik ediyorum. Çok olgun bir oyun oynadık. Skor ne gerektiriyorsa öyle oynadık. Gol yemeden maçı tamamladık. Takım savunması her geçen gün üzerine koyarak devam ediyor. Böyle giderse bizim için çok iyi olacak. Ön taraftaki üretkenliği daha da arttırmamız gerekiyor. Bu arada oyunculara Çarşamba gününe kadar izin verdik. İznin ardından eksikliklerimizi gidermek için çalışacağız” dedi.

STAT : 19 Mayıs

 HAKEMLER : Emre Kargın, Serdar Diyadin, Ogün Kamacı

 YILPORT SAMSUNSPOR : Nurullah, Soner, Sheldon, Yunus, Alaaddin, Osman, Hasan (Dk. 85 Berk), Fofana (Dk. 77 Melih Okutan), Cihan (Dk. 62 Tolcay), Yasin, Tomane (Dk. 78 Ali Kılıç)

 KOCAELİSPOR : İsmet, Aleksis, Mehmet Taş (Dk. 46 Berkay Dabanlı), Musa (Dk. 72 Alpay Çelebi), İlyas (Dk. 61 Yiğitali Bayrak), Mandjeck, Semih, Diop, Pereira (Dk. 46 Samed Ali Kaya), Mehmet Yılmaz, Rasheed (Dk. 72 Denizalp Özdemir)

 GOLLER : Dk. 38 Tomane, Dk. 42 Mandjeck KK, Dk. 74 Hasan

 SARI KARTLAR : Berk Taşkın (Yılport Samsunspor)

 KIRMIZI KART : Dk. 38 Diogo Coelho (Kocaelispor)


Yayın Tarihi: 21/01/2022