Taraftara Canlı Yayın Müjdesi


Taraftara Canlı Yayın Müjdesi

Yılport Samsunspor’un iç sahada oynayacağı karşılaşmalar web TV üzerinden yayınlanacak. İlk canlı yayın cumartesi günü oynanacak Yılport Samsunspor-Tarsus İdman Yurdu maçında gerçekleştirilecek.

Taraftarlardan maçların canlı yayınlanmasıyla ilgili  gelen yoğun talep üzerine bir süredir çalışma yürüten kulüp, iç saha maçlarının yayını için anlaşmaya vardı. Online yayıncılık üzerine faaliyet gösteren Intercode firmasıyla sözleşme imzalandı, iç saha maçları web TV üzerinden canlı yayınlanacak.

canli.samsunspor.org.tr üzerinden izlenebilecek yayınların ilki 21 Eylül
2019 çumartesi günü saat 19.00’da oynanacak Yılport Samsunspor-Tarsus İdman Yurdu maçında gerçekleştirilecek. TV yayını konusunda deneyimli bir prodüksiyon ekibi tarafından çekimi yapılacak müsabakalar şifreli olarak yayınlanacak. Taraftarlar kredi kartı yardımıyla 10 TL ücret ödeyerek şifre alarak maçları izleyebilecek.

Taraftarlar yurt içi ve yurt dışından telefon, tablet, bilgisayar, smart TV üzerinden karşılaşmaları izleyebilecek. Deplasman maçlarının yayınlanabilmesi için de kulüplerle temas devam ediyor.


Yayın Tarihi: 18/09/2019