Samsun’da Kamu Çalışanlarının Yetkisi MEMUR-SEN’de


Samsun’da Kamu Çalışanlarının Yetkisi MEMUR-SEN’de

Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Samsun Memur-Sen temsilciliği Sendika Şube başkanları ile bir araya gelerek 2017 sendika mutabakatlarını değerlendirdi.

Toplantıya Sağlık-Sen Şube başkanı İlhan ÖKSÜZ; Büro Memur-Sen Şube başkanı Mustafa KARABİBER; Diyanet-Sen 1 Nolu Şube Başkanı Nevzat OY; Diyanet-Sen 2 Nolu Şube Başkanı Yakup DEMİRBAŞ; Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Nurettin SEVER; Toç-Bir-Sen Şube Başkanı Ayhan AKDENİZ; Eğitim-Bir-Sen 2 Nolu Şube Başkanı Yılmaz TAŞOVA; Bayındır Memur-Sen Şube Başkanı Semih KARACA; Enerji-Bir-Sen Şube Başkanı Selahattin ÖZTÜRK; Birlik Haber-Sen Şube Başkanı Mustafa TOPRAK; Ulaştırma Memur-Sen Şube Başkanı Remzi ARAT; ve Kültür Memur-Sen İl temsilcisi Bayram UZUNER katıldı.

Memur-Sen İl temsilcisi Nejdet GÜNEYSU başkanlığında Büro Memur-Sen Şubesinde yapılan toplantıda Samsun’da Memur-Sen’e bağlı 11 iş kolunda 13 Şube başkanı ve temsilcileri bir araya geldi.

Her Şube başkanı kendi iş kolundaki üye sayıları ve çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. Bütün iş kollarında yetkiyi devam ettirdiklerini ifade eden Memur-Sen il temsilcisi Nejdet  GÜNEYSU şube başkanlarına ayrı, ayrı teşekkür etti.

Nejdet GÜNEYSU; “Demek ki işimizi iyi yapıyoruz. Emek, alın teri ve haklarımızın mücadelesini hakkıyla veriyoruz. Samsun’da kamu çalışanlarımız önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da kendilerini temsil etme yetkisini Memur-Sen’e emanet etmiştir. 2018-2019 Yıllarının kapsayacak olan toplu sözleşme masasında Kamu çalışanlarımızın haklarını savunacağımızdan bütün kamu çalışanlarımızın hiçbir kuşkusu olmasın.” dedi


Yayın Tarihi: 24/05/2017