Samsun Valisi İbrahim Şahin’in “Anneler Günü” Kutlama Mesajı


Samsun Valisi İbrahim Şahin’in “Anneler Günü” Kutlama Mesajı

Samsun Valisi İbrahim Şahin, “Anneler Günü” dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Vali Şahin’in mesajı şöyle;

Dünyanın en güç görevlerinden birini üstlenmiş, en yüce hislere sahip, merhametin, şefkatin, fedakârlığın ve koşulsuz sevginin timsali olan annelerimizin 'Anneler Günü'nü kutlamanın heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz.

Anne sevgisi, sevgilerin en büyüğüdür. Anne sevgisi, belli kalıplara sığmayan yüce bir sevgidir.

Varlıklarıyla, şefkat dolu yürekleriyle hayatımızın vazgeçilmez değerleri olan annelerimizin yegâne amacı, çocuklarını en iyi şekilde yetiştirebilmek, kendilerinden daha iyi hayat şartlarına kavuşturmak, sevgi ve saygı ortamında, güçlü aile değerleriyle yarınlara hazırlayabilmektir.

Bu uğurda tüm sıkıntılara katlanan, çocuklarının mutlu olması ve başarısı için büyük bir sabırla gayret gösteren annelerimizin üzerimizde ödenemez hakları bulunmaktadır. Annelik, çocuklarına adanmış bir hayatın, hiçbir maddi değerle ölçülemeyecek büyük bir fedakârlığın ve sabrın adıdır.

Bizleri dünyaya getiren, büyütüp yetiştiren, sevgiyi, saygıyı, güzel ahlakı, mutluluğu, hayata tutunmayı ve başarmayı öğreten annelerimizin kıymetini bilmeli, onları sadece belirli günlerde değil, her an hatırlamalıyız.

Annelerimizi mutlu etmek, emeklerinin boşa gitmediğini göstermek, gurur duyacakları evlatlar olmak, onlara verebileceğimiz en büyük armağandır.

Bu duygu ve düşüncelerle başta, vatanı için canını feda eden kahraman evlatlarımızın bizlere birer emaneti olan şehit anneleri olmak üzere, gazi anneleri ve tüm annelerin gününü kutlar, ellerinden öper, hayatın tüm güzelliklerine layık olan annelerimize sağlık ve mutluluklar dilerim.

 


Yayın Tarihi: 06/05/2016