Samsun Tarım Fuarı Bölge Ekonomisine Büyük Katkı Sağlıyor


Samsun Tarım Fuarı Bölge Ekonomisine Büyük Katkı Sağlıyor

Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından hazırlanan TÜYAP Samsun 5.Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı, 25 – 29 Eylül 2019 tarihlerinde TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

TÜYAP Samsun Bölge Müdürü Oğuzhan Çamaş, “Bu yıl beşincisini gerçekleşecek Samsun Tarım Fuarı’nın bölge ekonomisine büyük katkı sağladığını, her geçen yıl fuarcılık konusunda büyüme kaydettiklerini söyledi”.

Çamaş, Samsun Tarım Fuarı’nı ziyarete gelecek on binlerce çiftçimizin tarım sektöründeki son teknolojileri yakından takip etme olanağı bulacağını belirterek şunları söyledi;

“Samsun Tarım Fuarımızla ilgili yapılan yurtiçi ve yurtdışı tanıtımlar neticesinde, yerli ve yabancı iş adamlarının profesyonel anlamda katılımcılar ile bağlantılar kurmasını sağlayarak, bölge ticaretine katkıda bulunacağız. Ayrıca, başta  Samsun ve ilçeleri olmak üzere, Ordu’ dan Erzurum’ a, Sinop' tan Tekirdağ' a özellikle Karadeniz ve  İç Anadolu olmak üzere  30' un üstünde şehirden Samsun 5.Tarım Fuarı'nı ziyaret etmeye gelen çiftçiler ve sektör temsilcileri;  sektördeki yenilikleri, teknolojideki gelişmeleri takip etmelerine ve verimli tekniklerle üretim yapılmasına Samsun Tarım Fuarı vesilesi ile imkân sağlanacak.  Bu sene de yeni ürün ve teknolojileri  görmek  ve ticari fırsatlar sağlamak için tüm çiftçileri ve sektör temsilcilerini  fuara davet ettik.“

FUARIN ONUR KONUĞU VEZİRKÖPRÜ OLACAK

Vezirköprü’nün 5. Samsun Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı’nın Onur Konuğu olacağını açıklayan Oğuzhan Çamaş  “Vezirköprü ilçemiz, bu yıl fuarımızın onur konuğu olacak. Tarım Fuarında Vezirköprü’nün tarımsal ürünleri tanıtılacak, Vezirköprü’ye özgü ikramlar yapılacak ve özellikle ‘Vezirköprü’nün tarım ekonomisi, tarımdaki geleceği, tarımının verimliliğini artırmak ve geliştirmek için ne yapabilir’ gibi düşünceler masaya yatırılacak” açıklamasını yaptı.

BU YIL REKOR KIRACAĞIMIZ BİR YIL OLACAK

Oğuzhan Çamaş “Karadeniz’de en büyük sektör tarımdır ve bizler de tarıma hizmet ediyoruz. Yerel yönetimlerimizle kol kola vererek, çiftçilerimize ve hizmet için bu fuarları gerçekleştiriyoruz. Firmalar, şimdiden talepte bulunmaya başladılar. Fuarımızdan stant almak isteyenlerin talepleri her geçen gün artıyor. Bu yıl, rekor kıracağımız bir yıl olacak” dedi.

Girişin ücretsiz olduğu 5. Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı,  25 - 28 Eylül tarihlerinde 10.00 - 20.00 arasında, 29 Eylül 2019 günü ise 10.00 - 19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Fuar hakkında daha detaylı bilgi edinmek ve etkinlikleri takip etmek için www.tarimfuarisamsun.com adresini ziyaret edebilirsiniz.


Yayın Tarihi: 16/09/2019