Gencallar Samsun Mağazasının Açılışı Gerçekleşti


Gencallar Samsun Mağazasının Açılışı Gerçekleşti

Türkiye genelinde dev mağaza zinciri olan Gencallar yatırımlarına Samsun’u da dahil etti. Gazi Caddesi üzerinde yer alan mağaza Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve geniş bir kalabalığın katılımı ile açıldı.

SAMSUN GELECEĞE UMUTLA BAKAN BİR ŞEHİR OLDU

Açılış öncesi konuşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Bu tür açılışlar beni heyecanlandırıyor. Şehrimizin her geçen gün büyüyerek gelişmesine katkı sağlayan herkese teşekkür ederim .Bunlar güzel şeyler. Bizim de şehrimiz giderek büyüyor, gelişiyor. Samsun 1 milyon 300 bin nüfuslu bir şehir oldu. Sadece şehir merkezini düşünmüyoruz. Çünkü günü birlik Havza’dan, Vezirköprü’den, Kavak’tan insanlar kendi ilçelerindeki bir mahalleye gider gibi Samsun’a gelip gidebiliyorlar. Ulaşım imkanları arttı. Dolayısıyla Samsun giderek geleceğe de umutla bakan bir şehir haline geldi. Rabbim Samsun’umuzdaki bu büyüme trendini inşallah ülkemiz geneline de yayar “ diye konuştu.

HEDEF 2023

Gece gündüz demeden çok çalışılması gerektiğini vurgulayan Başkan Yılmaz, “Dolu dizgin geleceğe koşan bir Türkiye’de yaşıyoruz. Kişi başına düşen geliri  10 bin dolardan 20 bin dolara çıkartmaya ,500 milyar dolar ihracat yapmak gibi büyük hedeflerimiz var. Ama bize de düşen bir şeyler var. Çok çalışmak, gayret etmek, lüzumsuz ortamlarda zaman geçirmemek gibi sorumluluklarımız var. Gece gündüz koşmamız lazım. Hedefimiz Cumhuriyetimizin 100. Yılı olan  2023.  Biliyorsunuz geçen sene 15 Temmuz’da ülkemize bir saldırı oldu. Bu saldırı niye oldu biliyor musunuz? Biz bunları iyi bir noktada yakaladık, daha sonra müsait bir ortamda yakalayamayız diyen hainler ülkemizi parçalamak için saldırdılar. Ama bizim ülkemizin insanı buna meydan vermedi. Direndi ve bu hain saldırıyı püskürttü. İnşallah bundan sonra da cesaret edemeyecekler. Ama hiç cesaret etmelerini istemiyorsak eğer, bu ülkeyi zengin, güçlü ve müreffeh bir ülke yapmamız lazım. Bu tür girişimler beni heveslendiriyor ve mutlu ediyor. Bunlar hayata bağlanmanın,  tırnaklarıyla hayata tutunmanın, üretim yapmanın ve kazanmanın mücadelesi. Ben Gencallar firmasını tekrardan tebrik ediyorum. Rabbim onları muvaffak etsin. Açtıkları mağaza Samsun’umuza hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.  Hep birlikte kurdele kesimi sonrası açılışı yapılan mağaza protokol üyeleri ve konuklar tarafından gezildi.  


Yayın Tarihi: 15/08/2017