Samsun Tarım Fuarı 2022 Kapılarını Açıyor


Samsun Tarım Fuarı 2022 Kapılarını Açıyor

İkinci yarı Tüyap Tarım Fuarları, Karadeniz’in en büyük fuarı  olan 7. Samsun Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı ile devam ediyor. 

14-18 Eylül’de Tüyap Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'nin 1 ve 2. salonlarında gerçekleşecek olan fuar hem ulusal ve uluslararası fuarlara giren üretici firmaların hem de verimli Bafra, Çarşamba, Havza ovalarından büyük çiftçi gruplarının varlığı sebebiyle yoğun ilgi görüyor.

Fuarda tarım ve hayvancılığa yönelik yeni teknolojiler de paylaşılacak.

Tüyap Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek

Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından Tarım ve Orman Bakanlığı, Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Samsun Ticaret Borsası, Samsun Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, Samsun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü,  Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği,  Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB), Ziraat Mühendisleri Odası, Türk Tarım Alet ve Makineleri İmalatçıları Birliği (TARMAKBİR), Ondokuz Mayıs Üniversitesi ve KOSGEB’in destek ve işbirlikleri ile hazırlanan Samsun Tarım Fuarı 2022- 7. Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı 14-18 Eylül 2022 tarihleri arasında Tüyap Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Fuara önceki yıllarda olduğu gibi yoğun katılımın olması bekleniyor.


Yayın Tarihi: 13/09/2022 - 14:27