SAMGİAD’dan Sağlık Çalışanlarına Destek


SAMGİAD’dan Sağlık Çalışanlarına Destek

Samsun Genç İş İnsanları Derneğiyle  Samsun Teknopark Prototip Atölyesi işbirliği ile üretilen koruyucu yüz siperlikleri sağlık çalışanlarına ulaştırıldı

Samsun Genç İş İnsanları Derneği’nin, COVİD-19 ile mücadele kapsamında sağlık çalışanlarına destek olmak amacıyla Samsun Teknopark Prototip Atölyesi işbirliği ile üretilen 1000 adet koruyucu yüz siperliği Samsun Merkezdeki kamuhastaneleri başta olmak üzere ilçe hastanelerinde görev yapan sağlık çalışanlarına ulaştırıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan SAMGİAD Başkanı Onur Öztekin, “Dünyayı etkisi altına alan COVİD-19 ile mücadele kapsamında sağlık çalışanlarımız büyük bir özveri ile görevlerini yerine getirmekteler. Toplum olarak birbirimize destek vermemiz gereken bir süreçteyiz. Bu düşünceden yola çıkarak, Derneğimiz ve BaşkanYardımcımızBuğraÇolak’ın genelmüdürlüğünü yürüttüğü Samsun Teknopark Prototip Atölyesiişbirliği ile 1000 adet koruyucu yüz siperliği üretildi. Yüzsiperlikleri, Samsun merkezdeki hastanelerin yanısıra, Alaçam, Asarcık, Ayvacık, Bafra, Çarşamba, Havza, Kavak, Ladik, Terme ve Vezirköprü ilçelerinde görev yapan sağlık çalışanlarına ulaştırıldı. Siperlik üretimi bir yandan da devam ediyor. Yaptğımız görüşmeler sonucu ihtiyaç olanhastanelere koruyucu yüz siperliği göndermeye devam edeceğiz. Bu sürece küçük bir katkımız olduysa ne mutlu bize” dedi.


Yayın Tarihi: 09/05/2020