SAMGİAD'dan Annelere Özel Seminer


SAMGİAD'dan Annelere Özel Seminer

Başkan Öztekin: "Biz büyük bir aileyiz"

SAMGİAD Başkanı Onur Öztekin, "Büyük bir aile olarak, annelerimizin ve çocuklarımızın daha sağlıklı bir iletişim kurabilmeleri için gayret gösteriyoruz" ded

Samsun Genç İş İnsanları Derneği (SAMGİAD),  yeni ofisindeki eğitim salonunda düzenlediği programla SAMGİAD annelerini, dernek üyesi psikolog Cansu Süren ile bir araya getirdi.

VERİMLİ BİR SEMİNER

SAMGİAD üyesi olan psikolog Cansu Süren, gerçekleştiği seminerle annelere, çocuk davranışlarıyla ilgili bilgiler verdi. 'Çocuklar Ne İster Anne Babalar Ne Anlar' adlı seminer oldukça verimli geçti.

BİRBİRİMİZE HER ZAMAN DESTEK OLUYORUZ

SAMGİAD Başkanı Onur Öztekin, SAMGİAD olarak büyük bir aile olduklarını belirterek, "SAMGİAD, sadece üyelerden oluşan bir dernek değil. Üyelerimizin aileleri de bizim için çok kıymetli. Büyük bir aile olarak aile olmanın  gerekliliğini her zaman yerine getiriyoruz. Hangi konuda, neye ihtiyacımız varsa birbirimize destek oluyoruz. Üyemiz psikolog Cansu Süren, annelerimize ücretsiz seminer düzenledi. Kendisine ailemizin bir parçası olduğu ve bizlere destek verdiği için çok teşekkür ediyoruz. SAMGİAD olarak etkinliklerimizi devam edecek" diye konuştu.


Yayın Tarihi: 14/07/2020