SAMGİAD'dan 2. Yaz Şenliği


SAMGİAD'dan 2. Yaz Şenliği

Samsun Genç İş İnsanları Derneği (SAMGİAD) üyeleri arasındaki kaynaşmayı arttırmak amacıyla düzenlenen yaz şenliğinin ikincisi renkli görüntülere sahne oldu.

SAMGİAD tarafından Samsun Tenis Kulübü'nde üyeler arasındaki kaynaşmayı arttırmak, birlik ve beraberliği geliştirmek ve ilişkileri güçlendirmek amacıyla 'SAMGİAD 2. Yaz Şenliği' düzenlendi. 

Dernek tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ve geleneksel hale getirilmesi planlanan yaz şenliğine dernek üyeleri ve aileleri katıldı. Şenlikte çocuklar hazırlanan etkinliklerde ve palyaçolarla eğlenceli vakit geçirirken, büyükler de düzenlenen tavla ve futbol turnuvasında neşeli dakikalar geçirdi.

SAMGİAD Başkanı Onur Öztekin, 'Yaz Şenliği'nin ikincisini düzenlediklerini belirterek, ''Ailelerimizle, çocuklarımızla yeniden bir aradayız. Yönetim Kurulu olarak iki haftada bir, üyelerimizle 45 günde bir iş yemeklerinde bir araya geliyoruz ama değerli ailelerimizle birlikte olduğumuz etkinliklerden çok daha fazla keyif alıyoruz. Hazırlanan etkinliklerle eğlenceli bir zaman geçirdiğimizi düşünüyorum. Geçen yıl dediğimiz gibi bu etkinliği geleneksel hale getirmek istiyoruz. Yönetim Kurulumuz adına etkinliğimize katılan herkese teşekkür ediyorum'' dedi.


Yayın Tarihi: 14/06/2023 - 12:25